PHOTO: WireImage

Awal minggu ini, komuniti kecantikan dalam talian digegarkan ketika Kat Von D mengumumkan bahawa dia bukan sahaja menghalang gincu yang diberi nama selepas rakan dan artis solek Jeffree Star, tetapi persahabatan mereka juga terlalu banyak. Von D pergi ke umum dan mengeluarkan kenyataan mengenai keadaan di Facebook, diikuti dengan video YouTube, menjelaskan apa yang berlaku. Anda boleh menonton video penuh di sini.

Kedua-dua rakannya menjadi jauh selepas kedua-duanya menjadi tenggelam dalam garisan solek eponim mereka sendiri-yang mana kedua-duanya mungkin sudah diketahui dan dicintai. Tetapi sebelum lipstik Cecair Star menjadi begitu popular seperti hari ini, Von D menawarkan untuk membantu mendapatkan perniagaannya dari tanah. Tanpa masuk terlalu jauh ke dalam, dia berkata, kedua-dua mereka akhirnya gagal dalam hal pembayaran bagi seorang artis yang membantu mewujudkan logo Star.

Berikutan pengumuman Von D’s, Star-yang kini sedang dalam perjalanan untuk Warped Tour-berkata dia akan membuat tindak balas sebentar lagi untuk berkongsi hujung ceritanya. Dia akhirnya mengeluarkan video reaksinya malam tadi, dan ia membincangkan setiap titik utama yang ditimbulkan oleh Von D, bersama dengan beberapa maklumat baru yang menjelaskan hubungan antara hubungan kerja pasangan itu. Tonton secara keseluruhan, di bawah.

Perkara utama yang perlu anda ketahui? Pembayaran yang dimaksudkan untuk artis BJ Betts telah diselesaikan, kata Star, dan hujah itu telah ditutup secara rasmi. Di sini berharap kedua-duanya boleh bergerak dengan aman dan mesra. Kami tidak menyukai persahabatan dua artis berbakat yang terlepas-sebab apa pun. Dan ini sangat mengganggu untuk melihat komuniti yang penuh dengan semangat dan kesungguhan, diaduk dalam drama.

Watch Artist Beyoncé’s Makeup, Sir John, Buat Look Eyeliner yang Paling Suka Ever: