Untuk sementara waktu di sana, seolah-olah setiap bintang si rambut coklat di Hollywood mempunyai sama ada warna pewarna rambut tunggal yang menyerlahkan begitu halus tidak ada yang benar-benar dapat menarik mereka keluar dari seluruh laut coklat. Tetapi pasang surut mereka berubah. Dan jika anda tiba-tiba gatal-gatal untuk coretan yang sedikit lebih menonjol dalam helai coklat anda, ambil gambar ini Freida Pinto yang diambil malam tadi di Festival Filem Antarabangsa Santa Barbara bersama anda ke salon.

freida pinto brown hair highlights

Dia mempunyai pita-pita yang sangat nipis yang berwarna tenunan gelap di seluruh rambut koko gelapnya. Anda tidak perlu memburu mereka, tetapi anda perlu melihat, jadi mereka berada di antara “sangat halus, anda tidak boleh benar-benar memberitahu mereka di sana” dan “coretan, coretan, oh kebaikan saya, STREAKS.” Dan saya akan mengatakan bahawa secara amnya di mana kita menuju ke landasan utama, Baby Bear atau hanya zon kanan. Dan apa yang menarik tentang ini ialah warna itu tidak digunakan untuk meringankan nada keseluruhannya, hanya menambah dimensi-satu lagi perkara utama yang perlu diingat sekarang. Sorotan tidak perlu membuat anda lebih cerah, hanya menjadikannya kelihatan lebih dinamik.

Awak suka? Sekiranya anda tidak, hei, ini hanya satu idea. Jika anda mahu inspirasi warna rambut lebih cantik, klik melalui galley kami transformasi warna rambut selebriti terbaik tahun 2014!