Soalan: Apa yang Hannah Davis, Jenna Dewan-Tatum (yang melihat Petra pergi pagi ini), Carla Gugino, dan SkandalDarby Stanchfield mempunyai persamaan di Majlis Makan Malam Koresponden Rumah Putih?

hannah davis ardell lashes white house

Jawapan: Mereka semua memakai jenama bulu mata palsu yang sama-Ardell Lashes. Di pasar yang penuh dengan falsies (Nars melancarkan barisan minggu depan, dan jalur lash dari MAC dan Urban Decay adalah staples dalam beg solek kami), belajar bahawa banyak bintang memilih untuk jenis yang sama hanya boleh bermaksud satu daripada dua perkara: Baik utama penghantaran palsu palsu telah dihantar kepada setiap artis solek selebriti di sekitar, atau mereka benar-benar itu baik.

Ternyata-dan kami memeriksanya-itu yang terakhir. Jadi apa yang membuatkan mereka begitu hebat? Ya, mereka pada dasarnya setiap apotek, dan mereka menawarkan pelbagai (iaitu, single dan keseluruhan dan separuh strip). Tetapi cabaran yang lebih besar adalah kekakuan mereka. Mereka cukup mudah untuk mengambil dan memohon tetapi entah bagaimana masih cukup lembut untuk melihat dan bergerak seperti sebatan nyata.

Sekiranya anda seorang pemula palsu, cara paling mudah untuk memulakan adalah dengan memohon dua atau tiga bulu mata setiap mata, yang boleh anda potong untuk menyamai panjang lash anda sendiri (memegangnya dengan garis lash anda dengan pinset untuk melihat bagaimana banyak kelebihan yang anda perlukan untuk memotong dengan gunting), dan masukkannya di bahagian dalam separuh bahagian luar bulu mata anda. Untuk mendapatkan penempatan betul-betul, letakkan glob pelekat bulu mata di belakang tangan anda, tunggu selama 30 saat untuk menjadi norak, dan kemudian mencelupkan “akar” ke dalamnya. Berhenti akan membuat gam lash lebih seperti pelekat Post-it (menjerit-jerit ke Romy dan Michelle), jadi anda boleh merampas bulu mata dan monyet di sekeliling dengan mereka sehingga mereka berada di tempat yang tepat.

Pautan Berkaitan __

Berikut adalah cara untuk melakukan mata kucing yang sempurna