Minggu lepas, Kim Kardashian mengetuk peminat ke teras mereka dengan berita tentang garis Kecantikan KKW yang akan datang. Tetapi sehari kemudian, Kim disaman dengan tuduhan bahawa dia memakai blackface selepas menghantar tweet dengan imej dirinya untuk mengumumkan produk pertamanya, $ 48 Crème Contour dan Highlight Kit. Sekarang, bintang realiti menangani dakwaan dalam temu bual baru dengan The New York Times sebelum pelancaran koleksi solek.

Sekiranya anda terlepas, inilah foto asal:

“Saya pasti tidak mahu menyinggung perasaan sesiapa pun,” kata Kim, 36 tahun Masa. “Saya menggunakan seorang jurugambar yang menakjubkan dan sekumpulan orang, saya benar-benar tan apabila kita menembak gambar-gambar, dan mungkin kontras itu tidak lagi, tetapi saya menunjukkan imej itu kepada ramai orang, kepada banyak orang dalam perniagaan. itu untuk perhatian kita. Tiada siapa yang menyebutnya. “

Kim juga memberitahu Masa bahawa peminat boleh mengharapkan untuk melihat gambar baru, ke hadapan. “Sudah tentu, saya sangat menghormati mengapa orang mungkin merasakan cara mereka lakukan,” katanya. “Tetapi kami membuat perubahan yang diperlukan untuk foto itu dan seluruh foto kami, kami melihat masalah itu, dan kami menyesuaikan diri dan berubah serta-merta.

KKW Beauty dan Crème Contour dan Kit Highlight ditetapkan untuk jatuh pada hari Rabu, 21 Jun.

Berkaitan: Alasan Line Makeup Kim Kardashian Adalah Mengejutkan Umur-Positif