Kim Kardashian mungkin tidak memerlukan kempen iklan untuk menjual gincu. Beliau mempunyai 104 juta pengikut, iPhone, dan kultus KUWTK diketuai oleh mesin PR bernama Kris Jenner. Kim boleh menjadi tuan rumah mandi bayi peribadi, Snapchat beberapa orang terkenal melihat produk kecantikan KKW barunya, dan wang tunai dalam resit untuk lagu $ 10 juta dalam jualan dalam satu hari.

Tetapi kejayaan KKW Beauty setakat ini tiada kemalangan. Mengambil isyarat daripada khazanah solek berjumlah $ 420 juta Kylie Jenner, Kim telah menolak promosi produk solek dan wangiannya dengan keras. Tetapi di mana fanbase Kylie hanya tinggal di media sosial, Kim telah mempromosikan perniagaannya melalui cara tradisional yang mengagumkan di luar jangkauan Instagramnya. Dia dibuat penampilan Ellen dan James Corden. Jennifer Lawrence menemubualnya Jimmy Kimmel Live kerana, sekali lagi, Kris Jenner cemerlang seperti itu.

Namun, kadang-kadang tidak ada taktik jualan yang lebih kuat daripada menjadi telanjang dan menutupi diri anda dalam sentuhan kilat. Pemotretan terbaru Kim mempunyai semua ciri utama: rambut kelabu, perhiasannya, KiraKira, telanjang. Tiada seorang pun yang berbohong seperti Kim, jadi ia mustahil mengejutkan bahawa foto itu tidak dapat disangkal-sakit. Pasti, ia tidak memanjat telanjang dalam foto pokok, tetapi ia benar-benar mempunyai cara untuk membuat anda mahu lipgloss metalik dan eyeshadow, yang adalah apa yang dia shilling, dengan cara.

Memuatkan

Lihat di Instagram

Memuatkan

Lihat di Instagram

Sekali lagi berbeza dengan Kylie, versi kit bibir Kim termasuk lima lip gloss bergemerlapan yang disertai dengan lima koordinat serbuk pigmen serbuk longgar. Setiap pasangan datang dalam warna logam perak, emas, meningkat emas, tembaga, dan gangsa. Dia tidak mengeluarkan banyak maklumat-selain fakta bahawa mereka melancarkan pada 1 Disember-jadi yakin bahawa mereka akan berada di sini dalam masa yang sama jika anda mahu menyalin iklan Kim untuk kad Krismas anda tahun ini.

Memuatkan

Lihat di Instagram

Cerita Terkait:
-Minyak Kim Kardashian Dibuat Secara harfiah $ 10 Juta Dolar dalam Satu Hari
-Lob baru Kourtney Kardashian kelihatan begitu banyak seperti Kendall
-Alamat Kim Kardashian Tuduhan Blackface dalam Promosi Kecantikan KKW