Bolehkah kita mengganggu pengaturcaraan kami yang dijadualkan untuk bercakap mengenai rambut wajah lelaki selama satu minit? Lebih khusus, trendiness berterusan janggut penuh?

0623 justin theroux beard bd

Kami telah melihat banyak janggut ini, pada Jennifer Theroux yang baru bernama Jennifer Aniston. Sepanjang laporan tabloid baru-baru ini, Jennifer kelihatan agak terkena dengan kedua-dua lelaki dan janggut itu (Lihat gambar baru ini yang merangsang bulu dagunya.) Dan, sudah tentu, bekas kakaknya Brad Pitt diketahui menikmati sukan fuzz muka.

Saya tidak pernah bertarikh seorang lelaki yang mempunyai janggut penuh. Sebenarnya, saya tidak pernah bertarikh sesiapa sahaja yang mempunyai rambut muka selain daripada tunggul yang sesekali dan mungkin percubaan yang lemah pada goatee atau kumis kecil. Ayah saya telah mempunyai janggut penuh sepanjang hidup saya, walaupun, jadi saya mempunyai tempat yang lembut untuk melihatnya, dan saya fikir saya tidak keberatan jika seorang lelaki mempunyai satu.

Bagaimana dengan anda: Adakah anda menggali lelaki dengan janggut yang besar? Atau rambut muka yang besar memalingkan anda sedikit? Adakah anda bertarikh sesiapa yang berjanggut? Adakah janggut mengganggu dengan mencium dan berkilat sama sekali?

Lebih Banyak Cara Dapatkan Glamour:

BARU! Sekarang Anda Boleh Baca Glamor di Flipboard!

Muat turun Glamour pada pelanggan cetakan iPad anda, ia kini merupakan sebahagian daripada pelan langganan anda!

Seperti hadiah percuma? Masukkan undian Glamour terbaru.

Daftar untuk fesyen dan surat berita kecantikan kami untuk mendapatkan tip gaya mudah (ia akan menjadikan peti masuk anda 10x lebih seksi, kami berjanji).

Satu lagi PS: Adakah anda tahu anda kini boleh membaca glamour.com pada telefon pintar anda ?! Ia adalah buster kebencian yang muktamad.

Foto: Getty Images