Sama ada anda bangun terang dan awal (atau lebih tepat, begitu awal bahawa ia masih gelap) untuk menonton perkahwinan diraja dan rasmi Meghan Markle berjalan di lorong atau anda terjebak dengan jadual tidur biasa anda dan hanya menangkap sekarang, ada satu perkara yang perlu diketahui: solek hari perkahwinan Meghan Markles tidak mengecewakan.

Untuk majlis itu, Meghan pergi dengan kulit yang semula jadi, bercahaya, membiarkan bintik-bintiknya mengintip. Bibirnya kelihatan licin, sementara matanya mempunyai sedikit bayang-bayang yang elegan dan elegan – pujian yang sempurna untuk updo rendah, longgar. (Ya, bangku itu kembali!) Ini kelihatan cantik, dibuat lebih baik oleh fakta bahawa dia kelihatan sangat seperti dirinya sendiri. (Dia dikatakan dalam temu bual sebelum dia memilih untuk tidak menutup frecklesnya.)

Walaupun khabar angin bahawa dia akan melakukan solek sendiri, Kensington Palace mengesahkan bahawa wajahnya dilakukan oleh artis artis solek Dior dan Konsultan Warna Kreatif Kecantikan Kecantikan Daniel Martin.) Jika dia telah melakukan solekan sendiri walaupun, langkah itu tidak akan telah benar-benar tidak pernah terdengar: Kalau kamu lupa, Kate Middleton melakukan solek pernikahannya sendiri pada tahun 2011. Dan seperti yang kita saksikan, Meghan adalah wanita yang yakin dengan kebolehannya sendiri dengan berus solek. Berita buruknya ialah jika Meghan memutuskan untuk membangkitkan semula The Tig dengan rekap kecantikan hari perkahwinan, kami mungkin tidak pernah tahu produk yang tepat yang digunakannya. Bolehkah anda mendengar suara sejuta kecantikan yang menangis di kejauhan? Sama.

Putera Harry Marries Ms. Meghan Markle - Windsor Castle
PHOTO: Chris Jackson
Putera Harry Marries Ms. Meghan Markle - Procession
PHOTO: WPA Pool
Putera Harry Marries Ms. Meghan Markle - Procession
PHOTO: WPA Pool
Royal Wedding
PHOTO: REUTERS
Putera Harry Marries Ms. Meghan Markle - Windsor Castle
PHOTO: WPA Pool
Putera Harry Marries Ms. Meghan Markle - Windsor Castle
PHOTO: WPA Pool

Rahmat tabungan adalah, kita tahu satu tan mengenai kulit dan kecantikan rutin Meghan dari zamannya sebagai seorang aktris (terima kasih, Suit). Melalui undang-undang akal, setelah anda mencari produk pergi, anda tidak hanya melompat kapal. Terutama apabila, sebagai selebriti, anda mempunyai satu juta perkara untuk dipilih dan akhirnya mencari perkara yang paling sesuai untuk anda. Dan untuk kulit Meghan, kita tahu dia mempunyai rutin yang cukup masuk.

Tahun lepas, dia memberitahu Allure bahawa dia peminat serum glycolic Jan Marini, bersama dengan Tatcha Rice Enzyme Powder untuk beberapa pengelupasan fizikal yang lembut (Cetaphil ini adalah penipisan murah yang sangat baik). Sculpting facials dalaman-yang kita maksudkan, urut-urutan di dalam mulutnya-menjaga rahang dan pipinya diangkat.

Selepas itu rutin penjagaan kulit, Meghan berkata dia peminat asas super cahaya (sekali lagi, supaya bintik-bintiknya dapat ditunjukkan). Untuk ke sana, artis solekan muka Meghan, Lydia Sellers, mengatakan dia akan menjangkau Yayasan Sutera Kecantikan Giorgio Armani di bawah naungan 6.25 dengan beberapa tetes 5.5. Menyentuh dengan Beautyblender yang sedikit basah, ia memberikan cahaya, liputan mendung. Seorang bestseller abadi mengetuk keluar kulitnya: Nars Orgasm blush, yang dia kata cerah wajahnya. Setelah berputar melalui beratus-ratus imej dia selama beberapa hari yang lalu, kita dapat mengesahkan: Meghan selalu mempunyai warna panas yang hangat, cerah emas ini, dan itulah cahaya tanda dagang seorang kekasih Orgasme.

Putera Harry And Meghan Markle Visit Northern Ireland
PHOTO: Pool / Samir Hussein

Meghan cenderung memainkan bulu-bulunya di atas memakai tan liner atau eyeshadow, dan, drumroll, ada alasan utama untuk itu. Dia seorang penyembah Revitalash, dan mengikut temu bual dengan Birchbox, pengikat bulu mata Shu Uemura adalah satu perkara yang dia tidak dapat hidup tanpa. Antara mascaras kegemarannya ialah Dior Diorshow ikonik maskara dan Maybelline The Rocket Mascara, dan dua barisan kegemarannya ialah M.A.C. Teddy, cantik, coklat, dan Chanel Eyeliner di Cassis, plum berkilauan yang dia menarik pada garis lash atas dan airnya.

Putera Harry And Meghan Markle Attend UK Team Trials For The Invictus Games Sydney 2018
PHOTO: Mark Cuthbert

Lip-bijak, Meghan nampaknya peminat gincu yang diilhamkan oleh Victoria Beckham di garisan Charlotte Tilbury, matte, merah jambu Sangat Victoria. Untuk penampilan yang lebih santai, dia masuk ke dalam Rawatan Terapi Pijat Terapi Gula Segar dengan SPF 15. Dari bibir Meghan sendiri, bibir yang lembap, dia mengatakan ia memberikan bibir lembut, halus, bibir, saya bersumpah dengannya. Pengantin baru mungkin tidak pergi untuk mencium balkoni tahun ini, tetapi kami sangat ragu-ragu dengan Fresh yang terputus.

Siaran ini akan dikemas kini kerana maklumat lanjut masuk.

Cerita Terkait:
-Internet Terakhir Digambarkan Daripada Gincu Kegemaran Meghan Markle
-Tonton Meghan Markle Buat Soleknya di Belakang Uber
-Becca Cosmetics Membuat Penyerlah Diilhamkan oleh Perkahwinan Diraja