Semasa berbual dengan guru pengurangan rambut laser saya Rose di Fountain MedSpa di New York City (anda tahu, seperti yang anda lakukan dengan badan rendah anda yang dilucutkan telanjang), kami membincangkan beberapa perkara yang dia dapati bahawa pelanggannya melakukan itu memperlahankan hasilnya. Satu yang tidak saya fikir: mengambil suplemen rambut untuk membuat rambut berkembang dengan lebih cepat.

licin legs laser hair removal

Pasti, mereka membuat rambut anda panjang dan berkilat, tetapi hasilnya tidak disasarkan geo-menjadikan rambut anda tumbuh seluruh badan anda juga. Adakah ini bermakna suplemen dan pengurangan rambut laser tidak harus dicampur? Tidak. Tetapi anda harus ingat bahawa jika anda telah membayar pakej laser dan anda juga mengambil penangsang pertumbuhan rambut, anda mungkin memerlukan beberapa sesi tambahan-atau hanya menerima hakikat bahawa hasil anda mungkin tidak pernah sampai ke peringkat “tidak perlu mencukur”. Ini adalah perdagangan, dan ia masuk akal apabila anda berfikir mengenainya. Tetapi, nampaknya, ramai orang tidak membuat sambungan.

Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai suplemen? Ketahui semua perkara Gwyneth Paltrow bersumpah dengan. Dan di depan pengurangan rambut laser, anda boleh membaca tentang yang saya dapati menyakitkan di sini.