Kembali apabila editor majalah ikonik Diana Vreeland benar-benar bersenang-senang dengan perkara-perkara, dia menerbitkan rekod dalam Harper’s Bazaar Itu sudah hilang dalam sejarah: “Kenapa awak tidak … bilas rambut anak anda berambut perang di champagne mati untuk menyimpan emasnya, seperti yang mereka lakukan di Perancis?” Tulen, OG Mewah B * tch ™ nasihat Dan sementara itu mungkin tidak akan terbang di ekonomi ini (dan juga mempunyai faedah yang tidak diingini untuk memilih bir!), trend rambut warna Insta terkini yang akan membuat Diana bangga. Rambut merah jambu champagne cantik, dan -bebas bebas di sini-ia meminjam dengan baik dengan kapsyen ” Masalah Champagne. “

Allure pertama kali melihat warna rambut, dipikirkan oleh Bleach London stylist hair Driver Sapphire. Salon adalah untuk warna rambut apa hutan hujan Amazon adalah untuk sains dan penjagaan kulit: Banyak barang yang baik di sana. Foto pemandu mempunyai kunci janggut berwarna merah jambu yang disertakan dengan kapsyen, “Padankan champagne merah jambu anda ke rambut anda.” Memeriksa pada gelembung depan, tetapi kami LOLing bahawa dia menyebutnya champagne merah jambu bukan Moscato (untuk masing-masing mereka sendiri).

Memuatkan

Lihat di Instagram

Selain itu, tidak ada tafsiran yang salah-Bleach menyesal dengan kapsyen “Red rosè champagne,” jadi anda boleh dengan jelas namakan apa sahaja yang anda suka. Pemandu memberitahu Allure bahawa ia sebenarnya diilhamkan oleh sofa baldu merah jambu, walaupun, diakui, itu sedikit kurang menarik. Apa sahaja yang anda panggil, ia cantik.

PHOTO: Pemandu Sapphire

Kering, merah jambu yang hangat, cantik.

Memuatkan

Lihat di Instagram

Dan kumpulan klasik, mengambil Sapphire menyertai ramai orang yang mati rambut mereka berwarna merah jambu yang sama.

Memuatkan

Lihat di Instagram

Memuatkan

Lihat di Instagram

Memuatkan

Lihat di Instagram

Memuatkan

Lihat di Instagram

Ia berbunyi sangat rosé rambut kepada kami, tetapi itu tag lain untuk masa yang lain. Walaupun anda mungkin mahu pergi ke salon untuk mendapatkan rambut champagne merah jambu yang kelihatan penuh, jika anda telah menyula rambut anda atau datang dengan rambut perang semula jadi, ini juga boleh dilakukan di rumah dengan merah sayuran seperti Rita Hazan atau John Freida. Bolehkah anda memberikannya dengan Moscato? Kecantikan bukan tentang mengatakan tidak-kita tidak boleh menjanjikan apa-apa keputusan.

Cerita Terkait:
-Tip-tip Kecantikan Ubah-Kehidupan Anda: Apa Yang Boleh Dahulu Apabila Pewarna Rambut Anda Membuat Sting Kulit Kepala Anda
-Rambut Arang Di Sini, dan Ia adalah Trend Anti-Unicorn
-Trend Warna Rambut Citrus ini dibuat untuk musim panas