Hari-hari ini hampir mustahil untuk mengetahui apa yang dibelanjakan oleh wanita dalam cara mereka melihat. Seseorang yang mempunyai kontur Instagram-sempurna mungkin telah mengasah kerajinannya dengan menggunakan yang terbaik dari lorong kedai ubat, dan jenis bebas-solek sepenuhnya mungkin membelanjakan beribu-ribu untuk rawatan laser dan serum. Masukkan siri kami, “Apa Yang Menjadi Maksud Saya,” di mana kami meminta wanita yang menarik untuk ketelusan radikal.

Pertama: jurugambar fesyen dan pengarah kreatif Zanita Whittington, 32, yang tinggal di New York City. Jumlah tahunannya? $ 4,256.94.

Rutin Penjagaan Kulit Pagi Saya: $ 1,179

Satu-satunya perkara yang konsisten tentang rutin kecantikan saya ialah saya tidak konsisten. Saya cenderung melantun dan mencuba perkara baru. Tetapi penjagaan kulit saya adalah di mana saya benar-benar melabur-produk hebat adalah mahal, dan saya hanya mahu mempunyai kulit bayi. Untuk pencuci muka, saya menggunakan pembersih minyak. Saya telah pergi berulang-alik di antara Bobbi Brown Extra Balm Rinse ($ 67) dan Kiehls Midnight Recovery Minyak Botani Pembersihan ($ 32), yang berbau lavender yang hebat. Kadang-kadang, jika saya memerlukan pengelupasan tambahan, saya akan menggunakan Bobbi Brown Buffing Grains ($ 46) untuk wajah saya, yang saya bercampur dengan pembersih minyak Bobbi Brown. Saya suka berbuat demikian ketika saya sedang mandi. Ia bagus kerana kulit saya benar-benar kering. Saya juga menggunakan Biologique Recherche Lotion P50 ($ 101) apabila saya keluar dari bilik mandi. Ia adalah exfoliant asid yang berfungsi keajaiban pada tekstur malam.

Serums lebih daripada apa pun adalah keperluan saya, dan saya bersedia untuk membayar yang hebat. Pada waktu pagi saya menggunakan Genaissance de La Mer Essence Serum ($ 630). Ia bernilai setiap sen. Semua krim saya benar-benar tebal, krim berat yang tepat. Saya berputar di antara mereka juga. Saya suka Crème de la Mer ($ 170). Ia tebal dan terasa begitu mewah. Dan saya juga suka Rosa Arctica Kiehl ($ 60). Saya mendapat Rahsia Huxley dari krim Sahara Anti-Graviti ($ 44) dalam pek hadiah dan kitaran yang kadang-kadang juga.

Perkara terakhir yang saya buat ialah Kiehl’s Creamy Undereye Treatment With Avocado ($ 29). Saya sangat kering di sekitar mata saya, dan anda boleh melihat garis-garis halus pada usia saya jika anda tidak melembapkan.

Minyak dan Minyak Petang Saya: $ 293

Saya pernah keluar pada malam Jumaat, pulang 4:00 A.M., dan masih melembapkan. Saya yang komited. Saya menggunakan banyak produk siang hari pada waktu malam, tetapi saya ingin menambah lebih banyak minyak. Mereka hebat apabila saya malas-saya hanya membuang satu dan pergi tidur. Kadang-kadang saya akan berputar melalui mereka, kadang-kadang saya lapisan. Anda dapat mengetahui jika kulit anda terasa dengan cara tertentu dan yang mana yang paling sesuai untuk dipakai. Saya suka Vintner’s Daughter Active Botanical Serum ($ 185). Ia mempunyai semua botani yang indah ini untuk bermalam. Saya suka berfikir bahan aktif adalah tentera kecil yang bekerja pada kulit saya semasa saya tidur. Minyak Wajah Nutrisi Retinaik Tata Harper ($ 48) juga sangat bagus-menjadikan wajah saya kelihatan lebih lancar. Dan kemudian pada musim panas apabila saya memerlukan sesuatu yang lebih ringan, saya suka Kiehl’s Concentrate Micropeel Refining Malam ($ 60).

Memuatkan

Lihat di Instagram

Koleksi Mask Ganti Saya: $ 356.95

Saya cuba buat topeng sekali seminggu. Mereka bernilai perbelanjaan tambahan kerana saya benar-benar boleh menyesuaikan rawatan mengikut cara kulit saya kelihatan. Apabila saya benar-benar kering, saya menggunakan Cosmedix Restore Moisture Risk Mask ($ 54). Saya sukakan Masker Kulit Clay Dewi Charlotte Tilbury ($ 55) selepas turun penerbangan. Ia membersihkan liang-liang anda dan memberi anda cahaya luar biasa. Mask Clarifying Tata Harper ($ 68) adalah topeng tanah liat yang hebat untuk jerawat. Plus, itu menyeronokkan kerana ia berwarna hijau terang. Apabila saya memerlukan barangan yang sangat berat, saya akan memanggil di La Mer The Mask Revitalizing Intensif ($ 170). Ia bagus untuk kekeringan, kebodohan, dan garis halus. Juga, saya suka DIY topeng yang cerah sekali-sekala. Ia sangat murah dan mudah: Saya akan membuat topeng dari jus lemon dan gula caster ($ 9.95), yang mempunyai butiran tambahan. Saya menggosok semua itu, bilas, lalu letakkan tumpukan minyak. Ia agresif, tetapi berfungsi. Saya suka dengan tangan dan lengan saya juga.

Produk Rambut Tinggi Saya: $ 993.99 setahun

Rambut saya keriting dan saya tidak berbuat banyak untuk gaya, jadi selagi saya tidak mendapat potongan dan warna yang dahsyat, saya keren tidak menghabiskan terlalu banyak wang di atasnya. Saya baru-baru ini memotong rambut saya sendiri dan mencelupkannya merah jambu (menggunakan Warna Warna Semipermanent L’Oréal di Pink, $ 11), dan kelihatan cantik punk. Saya mahu melakukannya untuk menggegarkannya. Sekitar tiga kali setahun, saya akan masuk untuk memotong warna dan warna di Bumble & Bumble, yang mana kosnya $ 300. Saya hanya duduk dan meninggalkan mereka untuk memutuskan apa yang perlu dilakukan. Mereka mungkin akan membenci saya apabila mereka melihat bahawa saya pergi merah jambu diri! Tetapi saya cenderung untuk meninggalkan potongan rambut pada minit terakhir, jadi kadangkala saya akan pergi ke rantaian rambut yang berpatutan-seperti, $ 25– dalam masa yang terburu-buru. Jika tidak, satu-satunya produk penggayaan yang saya gunakan kerap ialah Batiste Dry Shampoo ($ 7.99). Saya meletupkan satu tan hanya pada akar saya. Saya mempunyai pertumbuhan semula yang sangat kuat, jadi ia kelihatan lebih pantas.

Rutin pancuran saya: $ 255

Untuk penyelenggaraan yang agak rendah kerana regimen cut / color / styling saya, produk yang saya gunakan untuk menjaga rambut saya lebih tinggi. Sebagai contoh, Syampu Rahua ($ 34) dan Kondisioner ($ 36). Ia adalah jenama penjagaan rambut yang mampan, yang saya cuba masuk ke dalam lebih banyak lagi. Saya dibesarkan di sebuah ladang, dan sekarang saya menjadi lebih sedar tentang alam sekitar dan apa yang saya meletakkan pada badan saya. Untuk memperbaiki rambut saya dari semua pemutihan yang saya lakukan kepadanya, saya berpaling ke Kiehl’s Repairing Hair Mask ($ 25) dan Christophe Robin Regenerating Mask Rambut$ 71). Mereka sama-sama menghidratkan. Untuk pembersihan, saya suka Dr Bronners Almond Castile Sabun ($ 16). Ia berlangsung selama-lamanya, saya boleh menggunakannya untuk mencukur dengan, dan saya boleh menggunakannya untuk membersihkan bak mandi saya. Rambut saya agak kering dari semua pemutih, jadi saya juga merawatnya dengan Minyak Rambut Ouai ($ 28) setiap hari. Saya tidak menggunakan pengering rambut, hanya sebatang sikat yang tidak menarik rambut saya. Badan lotion-bijak, saya menyimpannya cukup mudah: sedikit Kiehls Crème de Corps ($ 30) di seluruh dan kemudian Krim Tangan Kacang Alchemist di Vanilla & Orange ($ 15) apabila tangan saya berasa kasar.

Makeup Ultra-Asli saya: $ 261.50

Sekiranya saya mengambil masa lebih dari 10 minit untuk melakukan solek saya, ia mengambil masa yang lama. Kadang-kadang saya hanya akan melakukan muka penuh untuk keseronokan, tetapi saya tidak mengiktiraf diri saya sendiri. Saya pernah menjadi model, dan itulah masa saya mendapat watak dan memakai banyak solek. Sekarang saya berada di tempat yang saya mahu hanya menjadi diri saya sendiri.

Yayasan Penyempurnaan Aqua Luminous Becca ($ 44) adalah seperti menyusun asas utama dengan asas; ia adalah produk dua-dalam-satu yang kos efektif. Kemudian jika saya mahu lebih banyak liputan, saya akan menggunakan Yayasan Diorskin Dior ($ 50). Ia sangat ringan. Untuk memerah, saya suka apa-apa yang semacam peachy. Akhir-akhir ini, ia telah menjadi Rooney Pot Rouge di Melon Segar ($ 30). Pada dasarnya saya ingin menjadikan kulit saya kelihatan segar, seperti saya baru saja melalui pelarian cahaya, tetapi saya tidak joged terlalu jauh. Itu semua bohong!

Saya mempunyai Stik Hologram Makeup Milk ($ 28) untuk tulang pipi saya, dan mungkin hidung saya dan bahagian atas bibir saya-hanya sedikit kilauan. Apabila saya mahu sedikit lebih berkilau, saya suka Blush Stick Stick Charlotte Tilbury di Moon Beach ($ 45). Saya menganjurkan apa-apa dalam tongkat di mana anda tidak perlu mempunyai berus.

Saya melangkah keluar wajah solek saya dengan Estée Lauder Lash Ink Mascara Victoria Beckham ($ 45). Ia dijual sekarang, tetapi yang satu ini sama. Ia mempunyai berus kecil dan kecil ini yang bagus untuk mendapatkan sebatan kecil anda di hujungnya. Ketika itu pada dasarnya seluruh rupa anda, anda boleh memberi tumpuan kepada mendapatkan setiap lash. Perkara terakhir ialah Rawatan Bibir Kiehl’s Butterstick saya ($ 19.50). Ia sangat menyihatkan dan mempunyai sedikit warna untuknya. Saya pada dasarnya mempunyai setiap bayangan dalam setiap beg.

Memuatkan

Lihat di Instagram

Pengaya Makeup Tambahan Saya: $ 137.50

Apabila saya mahu benar-benar lakukan solek saya, saya akan memakai gincu. Saya suka Victoria Beckham Estee Lauder Matte Gincu di Black Cassis ($ 50). Secara umumnya saya lebih suka lipstik matte, tetapi saya rasa seperti yang baik adalah sukar untuk datang. Saya juga suka warna bibir Bobbi Brown yang dihancurkan di Telluride ($ 29). Ia lebih melembapkan tetapi tidak berkilauan atau berkilat-saya sudah menjadi coklat muda.

Saya dapati pensel alis secara umumnya kering dengan cepat atau nada tidak betul. Satu-satunya yang pernah saya sayangi ialah Pencil Alis Chanel di Blair Clair ($ 29). Pensel itu panjang, jadi ia mudah dipegang, dan warna adalah coklat yang tepat untuk kening saya. Dan kemudian untuk eyeshadow, saya menggunakan Eyeladow Sentuhan Lembut Ombre Essentielle di 112 Pulsion ($ 29.50), yang kini sudah kehabisan stok. Saya hanya terus menggunakan naungan ungu ini berulang kali apabila saya keluar. Saya mungkin akan menggunakannya sehingga ia hilang.

Rawatan Kulit Saya: $ 450

Saya mendapat rawatan IPL laser ($ 150 setiap rawatan, tiga kali) dan saya suka. Saya telah melakukannya setiap kali saya mempunyai tiket balik ke Australia, tetapi saya benar-benar menyukainya di New York juga. Ia hebat untuk mengurangkan bintik-bintik matahari, dan selepas itu kulit saya sangat kencang, lembut, dan cerah.

Kecantikan Kecantikan Mampu Saya: $ 330 setahun

Saya tidak melakukan kuku saya. Mereka memalukan. Dan saya benci orang yang menyentuh kaki saya. Saya sangat tinggi, jadi saya tidak melihat ke bawah lagi. Mengenai setiap bulan lain, saya akan merawat diri saya dengan urutan Thai ($ 25) di tempat yang berpatutan ketika saya melakukan perjalanan. Kadang-kadang saya akan melakukan urut lapangan terbang di rumah persinggahan ke Australia. Kemudian saya mendapat kirinya, mengilat, dan bibir atas waxing ($ 30) di Precise Brows setiap dua bulan. Apabila saya mendapatkannya berwarna ia berubah wajah saya-seperti ibadat saya. Saya harus melakukannya lebih kerap, tetapi ia banyak kerja.

Rutin Latihan Saya: $ 0

Ketika saya menjadi model, saya bekerja dua kali sehari-kadang-kadang berjalan kaki yang hebat, atau kelas olahraga dan yoga selepas, atau larian dan kemudian kelas Pilates. Saya kebanyakannya terlalu malas untuk melakukan senaman sekarang, tetapi jika saya boleh pergi dari bandar, saya sangat suka mendaki. Saya selalu suka berjalan naik tangga-fetish yang aneh! Saya suka keluar di padang gurun. Tiada gangguan.


LEBIH: Menentukan nilai sebenar pembelian impuls dalam beberapa saat dengan GlamourKalkulator Kos-Per-Pak baru: