0302 deodorant bd

Setelah mengetahui bahawa begitu banyak daripada kamu memakai deodoran lelaki, saya memutuskan untuk meminjamkan ketiak saya selama seminggu untuk melihat apa yang dirumuskan oleh semua itu. Saya juga memberikan nama eksperimen (“The Deodoran Deodoran Lelaki”) dan menjemput pembaca kami untuk mencubanya dengan saya. Tetapi sebelum saya sampai kepada laporan penuh saya, saya harus mendedahkan bahawa terdapat satu jenis kesan sampingan yang tidak dijangka yang sebenarnya membuat saya mengakhiri ujian sedikit lebih awal ….

Deodoran lelaki membuat saya benar-benar 100 peratus budak gila. Anda lihat, biasanya apabila saya cukup dekat kepada seorang lelaki untuk mencium bau deodorannya, kami, anda tahu, ahem, dekat. Ia sangat mengganggu. Saya sebenarnya terpaksa beralih ke tong tetap biasa pada siang hari dan baru mula memakai barangan ke gym di mana saya terlalu tertumpu pada kerja rampasan saya untuk mengamalkan tentang membuat keluar.

Tetapi saya akan mengatakan bahawa selain itu, tongkat lelaki itu hebat. Saya menggunakan Gillette 3x Invisible Solid (tiub yang kamu berikan markah tinggi) dalam bau musky yang dipanggil Power Rush yang saya pilih kerana ia kelihatan lebih ringan daripada yang lain di kedai. Ia memegang kebasahan serta (dan mungkin sedikit lebih baik daripada) tongkat wanita terbaik yang pernah saya gunakan. Dan ia benar-benar membuat senaman yang lebih menyenangkan – sejenis aroma yang menggabungkan dengan kimia badan anda untuk menutupi bau dengan cara yang kurang melekit-manis dan nauseating daripada saya mendapati aroma serbuk wanita boleh mendapat.

Oh, dan bau itu benar-benar bertahan, jadi oleh waktu tidur, ia masih ada, menyembunyikan apa-apa perkara yang boleh berlaku. Namun, anehnya, tiada siapa yang menyedarinya. Saya tidak mendapat satu komen atau soalan sepanjang minggu. Saya juga meminta rakan-rakan saya untuk memeluk saya dan melihat sama ada mereka melihat bau baru yang saya bermain-main dengan dan tidak seorangpun daripada mereka mengambilnya (walaupun mungkin mereka berusaha bersikap sopan).

Keputusan itu: Barang-barang cantik. Saya dapat melihat mengapa begitu banyak daripada anda seperti formula lelaki. Tetapi demi kepentingan sebenarnya menjadi orang yang produktif dan tidak duduk-duduk dan berfikir tentang Boys! Boys! Boys !, Saya akan berpegang dengan tongkat wanita saya dan bertukar-tukar pada lelaki untuk lawatan gim terutamanya yang melelahkan.

Adakah mana-mana daripada kamu yang pernah berkunjung untuk mencuba deodoran lelaki minggu ini? Adakah anda pernah memakainya? Adakah anda memakainya sekarang? Adakah anda berfikir beralih?

Oh, dan merasa tertawa pada budak saya-kegilaan. Ia mengganggu, ya, tetapi juga menghiburkan.

p. Berikut adalah penggunaan lain untuk deodoran yang tidak ada hubungannya dengan B.O.