Apabila kita membaca artikel ini di Forbes mengenai GlamGlow, topeng lumpur yang selebriti dilaporkan gila kerana, kami jelas tahu kami perlu mengujinya. Beth gementar ia mungkin membakar mukanya – ia melibatkan batu gunung berapi dan “kesemutan” – tetapi saya suka, oh, itu pada.

GlamGlow mencampurkan beberapa bahan eksotik – batu gunung berapi, tanah liat dari selatan Perancis, daun teh hijau seluruh – dan datang dalam pembungkusan yang sangat seksi. Ya, topeng lumpur SEXY. Masker lumpur seksi direka untuk bintang filem. Itulah yang GlamGlow semua tentang.

1106 glamglow review box bd
1106 glamglow review jar bd

Kandungan jarinya, bagaimanapun, tidak seksi atau filem-bintang-ish. Hanya lumpur biasa anda, yang memerlukan sedikit kacau sebelum digunakan.

1106 glamglow review jar open bd

Kini sudah tiba masanya untuk melihat saya meletakkan enap cemar ini untuk ujian. Topeng itu mudah disapu, dan saya perhatikan potongan daun teh seluruhnya menempel pada wajah saya di berbagai tempat.

1106 glamglow review during bd

Sekali ia berlaku, saya melakukan pemeriksaan jam – anda bilas selepas 10-15 minit – dan menunggu pembakaran bermula. Minit ditandakan dan saya perlahan-lahan menyedari bahawa tidak akan ada sebarang ketidakselesaan; jujur, kesedihan itu tidak menarik perhatian saya. Tetapi saya adalah junkie penjagaan kulit keseluruhan dan tumpukan pada bahan-bahan yang serius setiap hari (retinol, asid glikolik), jadi mungkin saya baru membina ambang yang tinggi untuk tingle. Kebiasaannya saya hanya dapat melihat sensasi lumpur masker biasa anda.

Apabila saya membasuh topeng, walaupun, ada kejutan – ia berubah menjadi gosok pengelupasan yang mengagumkan apabila anda mengurutnya. Terdapat bukan satu sel kulit mati Saya tinggal di epidermis saya, saya memberitahu anda. Tiada satu!

Oleh itu, apabila ia datang kepada keputusan yang ketara, adakah topeng itu hidup sehingga gembar-gemburnya? Ya. Sudah tiba masanya untuk saya menyiarkan foto-foto diri yang tidak memalukan. (Perkara-perkara yang akan saya lakukan untuk kamu, saya bersumpah.) Secara jujur ​​saya tidak mengharapkan topeng lumpur semata-mata untuk menghasilkan hasil yang segera, dilihat tetapi anda benar-benar dapat melihat perbezaan di antara berikut sebelum dan selepas tembakan!

Sebelum Glamglow:

1106 glamglow before bd

Selepas Glamglow:

1106 glamglow after bd

Saya pasti berasa lebih cerah, dan kulit saya melihatnya. Permukaannya licin / lebih ringan dan refleksi saya lebih lembut. Kulit saya lebih ringan secara keseluruhan. Bagaimana mungkin itu? Saya tidak pasti, tetapi mungkin ada sesuatu yang ajaib berlaku di dalam balang hitam kecil yang glamor ini. Atau ia hanya menghulurkan sel-sel kulit yang gelap oleh pendedahan matahari. Tetapi saya lebih suka untuk terus berfikir ia ajaib. Kawan sahabat saya yang baru.

Bersemangat untuk mencuba GlamGlow sekarang? Adakah anda mempunyai topeng kegemaran yang memberikan hasil / cahaya segera? Apa itu?