Kita semua tahu betapa sukarnya meninggalkan Sephora dengan adil satu item. Anda tahu perasaan apabila anda masuk ke sana untuk hanya satu eyeliner dan anda berjalan keluar dengan beg penuh dengan produk? Ya, kita juga. Dan selepas beberapa perjalanan ke daftar, rasanya mendapat ganjaran untuk pembelian yang tidak bertanggungjawab dengan titik kesetiaan. Sephora telah merasakan kesakitan kami selama bertahun-tahun dan memutuskan untuk benar-benar mengubah Program Beauty Insider, yang bermakna kami dapat menyelamatkan lebih banyak lagi. Dan dalam berita yang lebih baik, perubahan ini berlaku sebaik sahaja bulan ini-14 Ogos akan tepat dan akan terus berlaku sepanjang bulan.

Sebagai FYI sedikit, program Kesetiaan Kecantikan Sephora dipecah menjadi tiga bentuk keanggotaan, yang ditentukan berdasarkan berapa banyak yang anda belanjakan setiap tahun. Terdapat Insider, yang boleh anda lakukan dengan hanya berjalan ke Sephora; VIB, jika anda membelanjakan $ 350 atau lebih dalam satu tahun kalendar; dan Rouge, jika anda menaikkan $ 1,000 dalam setahun. Dan jika anda salah seorang pelanggan yang selalu meluangkan masa untuk mengisi kaji selidik e-mel mengenai perubahan yang ingin anda lihat, jangan ragu untuk mengucapkan terima kasih kepada diri sendiri. Perubahan yang akan datang dibuat kerana maklum balas keahlian. Halo, penghargaan pelanggan!

Ahli VIB dan Rouge akan mendapat manfaat daripada perubahan ini. Berikut adalah beberapa pandangan mengenai perubahan dan bagaimana anda boleh mendapatkan lebih banyak wang untuk wang anda:

Mata per $ 1: Sekarang apabila anda mendaftar di daftar, poin anda akan mempunyai lebih banyak nilai. Menurut Allure, Ahli VIB kini akan mendapat 1.25 mata untuk setiap dolar yang dibelanjakan, dan ahli Rouge akan memperoleh 1.5. (Nisbah untuk orang dalam akan tinggal satu hingga satu.)

Akses profil: Mengesan semua mata dan ganjaran ini akan lebih mudah berbanding sebelum ini, terima kasih kepada profil yang diselaraskan dan dipermudahkan yang menjadikannya mudah untuk mengetahui status anda, jumlah keseluruhan, dan potensi hadiah.

Hadiah ulang tahun: Kami semua berharap untuk memilih hadiah hari jadi kami dan sementara ahli-ahli di semua peringkat tiga menerima hadiah ulang tahun, ahli VIB dan Rouge akan dapat memilih sama ada hadiah atau 250 mata tambahan.

Ganjaran: Bazar Runcit (di mana anda boleh berdagang di tempat-tempat tersebut untuk hadiah) kini akan mempunyai lima kali ganjaran sebanyak 750+ titik, termasuk dua hingga tiga produk bersaiz penuh sebulan untuk ahli VIB dan Rouge, yang merupakan pilihan untuk penebusan dengan mata di Bazaar Ganjaran. Mengharapkan lebih banyak pilihan ganjaran secara umum, dengan pilihan warna, penjagaan rambut, penjagaan kulit, wangian, dan juga kesejahteraan. Ahli-ahli Rouge kini juga mempunyai pilihan untuk menebus 2,500 mata untuk $ 100 Rouge Reward untuk digunakan pada produk Sephora kegemaran mereka.

Diberkati Sephora

Sudah tentu, tidak ada yang lebih baik daripada mendapatkan kesepakatan di atas perjanjian-itulah sebabnya kami meninjau para editor kami untuk mendapatkan trik yang mereka gunakan untuk membuat masa terbaik (dan wang) di Sephora. Jangan ragu untuk mencuri apa-apa dan semua semasa anda meletakkan faedah baru untuk digunakan.

Daftar untuk Newsletter Insider.
“Saya tahu-anda memerlukan e-mel lain di dalam peti masuk anda seperti lubang di kepala anda, tetapi yang satu ini sangat menguntungkan. Surat berita itu sering memberi tips kepada anda apabila jualan besar akan datang, dan setiap minggu saya berharap untuk melihat perkara yang mana akan menjadi 50 peratus untuk Wow Mingguan. ” -Maureen Choi, penyumbang kecantikan

Muat turun aplikasi Sephora.
“Perkara terakhir yang kita perlukan adalah aplikasi lain dengan notifikasi push, tetapi aplikasi Sephora adalah legit. Ia akan ping anda apabila tawaran yang baik berada di cakrawala, dan banyak masa mereka mempunyai jualan eksklusif aplikasi yang anda tidak akan kalau tidak tahu. ” -Lindsay Schallon, editor kecantikan kanan

Tunai dalam mata VIB anda di kedai.
“Fakta yang sedikit diketahui berulang: Jika anda seorang Insider Kecantikan di mana-mana peringkat, anda perlu membuat pembelian secara dalam talian untuk tunai dalam mata untuk produk. Walau bagaimanapun, ini bukan kes di kedai. hanya muncul di kaunter, mintalah untuk berdagang dengannya, dan keluar dengan membawa mini percuma. ” -Sarah Michelson, pembantu kecantikan

Minta contoh percuma.
“Kebanyakan orang berfikir satu-satunya tempat yang boleh anda dapatkan adalah wangian wangi di kaunter kedai kaunter. Tetapi jika anda bertanya, kebanyakan masa mereka akan memberikan anda tiub mini di Sephora. memandu ujian penuh sebelum saya membelinya. ” -Tess Kornfeld, pembantu editorial

Daftar untuk kelas kecantikan atau rawatan percuma.
“Sephora sentiasa mengadakan kelas kecantikan percuma dan membeli-belah di mana anda boleh menguasai teknik baru dan mendapatkan rawatan. Saya baru-baru ini mencuba muka vakumnya, dan saya memberitahu anda, hasilnya tidak masuk akal. kedai untuk mendapatkannya, tapi mari jadi nyata, itulah mengenai apa yang akan dibelanjakan untuk dua produk pula. Uang itu bergerak pantas. ” -Rachel Nussbaum, penulis kecantikan

Cerita Terkait:
-Saya Mencuba Muka Vakum Bebas Sephora, dan Hasilnya Gila
-Ini Adalah Sebenarnya Pekerja Kakitangan Sephora Akan Beli Dengan $ 50
-17 Cara Mudah Simpan Wang di Sephora