Hanya apabila anda menganggap Taylor Lautner tidak dapat melakukan apa-apa lagi, dia pergi dan menghidupkan lavender rambutnya.

Ya, anda membaca ayat itu dengan betul. Lautner, objek berambut gagak dari fantasi bekas remaja anda, mempunyai kunci ungu sekarang-dan dia kelihatan lebih mengerikan kerana itu. Brooding Twilight coklat adalah jadi 2010, lelaki. Tresses gula-gula adalah di mana ia berada di!

Kami mempunyai Ryan Murphy untuk mengucapkan terima kasih untuk makeover Technicolor Lautner. ‘Buat yang baru kelihatan seperti episod Menjerit Queens, yang Lautner muncul pada musim ini. (Dia memainkan Cassidy Cascade, seorang doktor muda yang mengganggu dirinya sebagai “Viagra manusia.” Bahan perkahwinan, adakah saya betul?)

“Menetapkan kehidupan boleh menjadi lambat,” kata Lautner menerangkan selfie yang memperkenalkan rambut ungunya ke dunia. Pekerjaan pewarna sangat melampau, ia hampir kelihatan palsu.

Memuatkan

Lihat di Instagram

Keke Palmer memuat naik video untuk Snapchatnya yang menunjukkan manner lilac Lautner di alam liar. Anda serius tidak boleh ketinggalan.

Boleh jadi rambut palsu? Mungkin? Mungkin? HollywoodLife.com menghipnotakan pandangan ekstrem Lautner hanya untuk Menjerit Queens‘Episod Halloween, tetapi saya mengundi dia menyimpannya selamanya. Orang serigala ungu adalah cara yang lebih sejuk daripada manusia serigala normal.