Dengan Minggu Fesyen New York dibalut, kami telah menghidupkan kami di lapangan landasan. Majoriti jatuh ’16 kelihatan agak jinak, bersinar-bijak, dengan semata-mata cantik mengalahkan bom bergemerlapan. Namun, detik-detik menonjol tidak berlaku dan dalam pelbagai intensiti. Apabila ia datang untuk berkilau dan berkilau, anda sentiasa boleh bergantung pada pelbagai taman kelihatan, bersinar dengan bijaksana, dan kemudian oh mama! contohnya, jika swalup logam menyerupai warpaint bergaya dan perhiasannya akan dilambung dengan ditinggalkan. Di antara anda akan menemui semua pilihan tambahan, termasuk melihat anda boleh pergi di tempat kerja atau batu untuk minum malam ini.

Kami menilai kegemaran kami dalam usaha berkilau semata-mata, mengingat kebolehpakaian dan kemudahan penyingkiran atas dasar pesanan kami yang tidak bijak sepenuhnya. Ambil mengintip di bawah, tetapi sebelum anda mencipta apa-apa perkara ini di rumah, merancang ke hadapan: Rias muka sengit boleh sukar untuk turun, dan kami mempunyai tip penyingkiran pro!

Yang ringan

bcbg fall 2016 makeup shimmery eye shadow

Sentuhan sentuhan terkecil dilihat di BCBG, di mana bayangan metalik halus digunakan untuk rupa bergaya yang tidak akan kelihatan di tempat paling banyak pejabat. Val Garland dan Jay Manuel bertanggungjawab untuk wajah-wajah segar dan quads eyeshadow yang digunakan dari Jay Manuel Beauty di Promiscuous, Tempt, atau Crave untuk warna debu ringan pada penutup.

lela rose fall 2016 runway metallic eye makeup

Membuktikan bahawa semua berkilauan tidak perlu dari emas berais perak atau emas hangat, artis solek Romy Soleimani melakukan mata berasap dengan sentuhan kilauan di Lela Rose.

Media ini

pengembara marc valvo fall 2016 gold eyeshadow

Dilihat dari sudut ini, crosshatches emas di Carmen Marc Valvo kelihatan hebat, tetapi jika anda melihat mereka di jalan, kami bertaruh ia akan dibaca sebagai sentuhan bersinar. Romero Jennings mencipta penampilan tenunan dengan Pot Pro Longwear Cat dan Pigmen MAC dalam emas. Untuk benar-benar membuat garis metalik bersinar, dia berlapis mereka di atas bayang Karbon jenama.

tommy hilfiger fall 2016 glitter eyeshadow

Debu perhiasan emas di Tommy Hilfiger mendapat ihsan Pat McGrath, dan sementara bintik-bintik kilat glitter dapat dilihat, mereka sesuai hari sejak seluruh rupa adalah super semula jadi.

marissa webb fall 2016 runway silver eyeliner

Peluru perak yang licin cepat menumbuk solek mata di Marissa Webb. Dibuat oleh pasukan Maybelline, barisan itu menambah sentuhan yang mencerminkan cahaya apabila berlapis hitam klasik.

Utama

Foto yang disiarkan oleh Sephora (@sephora) pada 22 Februari 2016 pada 04:29 PST

Glitter-aholics boleh menambah pop seperti Wendy Rowe lakukan di Burberry, menonjolkan solek mata dengan mudah dengan kilauan berkilau yang diperluas ke luar.

bibhu mohapatra fall 2016 runway metallic shadow eyebrows

Dan apabila anda fikir anda akan kehabisan tempat untuk berkilau: Erin Parsons dan Maybelline menyisir emas di atas alis model di Bibhu Mohapatra dan menambahkan kiraan karat tambahan di sudut mata.

tadashi shoji fall 2016 runway metallic eyeshadow

Tidak ada yang berharga tentang rupa logam yang dilakukan di Tadashi Shoji. James Kaliardos memohon pigmen berkilau coppery MAC di atas Stick Paint Black menggunakan jari-jarinya, memelihara gangsa pada tudung itu sendiri dan kemudian menariknya dan mengadun ke dalam teduh hitam di pusat langsung soket mata.

marc jacobs fall 2016 makeup glitter

Lupakan bayang-bayang atau pelapisan: Perhiasan yang dilakukan di Marc Jacobs adalah dalam liga sendiri pada beberapa model, dengan teliti diterapkan dengan cara yang meniru topi atau keriting yang ramping. “Kami mahu memastikan semua gadis kelihatan berbeza, sedikit aneh dan dramatik, tetapi otentik dan unik kepada diri mereka sendiri,” tulis François Nars dalam nota pameran.

The mega

giulietta fall 2016 makeup sparkly

Ringan perak tulen yang dicapai di Giulietta turun ke beberapa produk yang berbeza. Pencampuran Pangkalan Pro MAC dalam Medium dicampurkan dengan pigmen perak yang berdebu dalam nisbah 1: 1 sebelum disikat pada penutup. Pigmen mentah telah diaplikasikan di bawah mata, dicairkan, dan teratas dengan Pangkalan Air untuk mempercepatkannya. Jika anda mendapati diri anda terutamanya diambil dengan air mata yang galak-tragis itu dari sudut mata model, salin dengan menggunakan campuran 1: 1 yang digunakan pada penutup dengan eyedropper.

pembukaan ceremony fall 2016 glitter sparkle makeup

Yadim untuk Maybelline New York bertanggungjawab untuk mendapatkan notis minggu ini-saya menggunakan sparkle, dan, tidak hairanlah, ia tidak dimaksudkan untuk menjadi halus. Nota pameran di Majlis Perasmian menunjukkan bahawa matlamatnya adalah untuk menimbulkan “cyborg dengan logam mengintip melalui kulit.” Perhiasan benar biru diterapkan sebagai sentuhan akhir, tetapi trik kehidupan sebenar datang pertama: Yadim menggunakan Maybelline Master Strobe Illuminating Face Stick (tersedia pada bulan Jun) ke titik tinggi muka dan sudut mata.

Peluang #glitter yang tidak sesuai dengan kanak-kanak pada muka Sunkissed menggunakan kontur / penyerap dwi baru dan kayu blush @rosie_assoulin #makeupbyjameskaliardos @maccosmetics #beauty #cosmetics #maccosmetics #rosieassoulin #greatcollection #makeup #sunkissed

Foto yang disiarkan oleh James Kaliardos (@jameskaliardos) pada 15 Feb 2016 pada 7:31 petang PST

Walaupun ia adalah perkara biasa untuk melihat logam bersinar tinggi pada kelopak mata, kita tidak membenci mereka yang dibawa di bawah dan di sekeliling mata. Artis solek James Kaliardos, yang bekerja bagi pihak MAC, menggambarkan perhiasannya yang berani di Rosie Assoulin sebagai “kanak-kanak seperti [dan] tidak sempurna”

Mata minyak licin mendapat psychedelic dengan pusaran Pigmen M A C di @mh_michellehelene # AW16, dikuasai oleh artis solek utama @reganrabanal, disempurnakan oleh Artis Senior @victorcembellin #NYFW #MACBackstage

Foto yang disiarkan oleh M? A? C Cosmetics (@maccosmetics) pada 16 Feb 2016 pada 12:03 PST

“Mata yang licin minyak” di Michelle Helene diimpikan oleh artis solek Regan Rabanal dan dibawa oleh Victor Cembellin untuk MAC. Keamatan ini datang dari pelbagai warna pigmen MAC, dengan warna tergelincir di bawah mata dan memanjang ke tulang alis dan ke alis.

Foto yang disiarkan oleh M? A? C Cosmetics (@maccosmetics) pada 21 Feb 2016 pada 4:33 petang PST

Dan untuk perhiasan yang pada asasnya dianggap sebagai perhiasan, tidak kelihatan jauh dari landasan Holly Fulton, di mana Sam Bryant memakai apa yang kelihatan seperti kepingan foil ke tulang dahi.

Tonton: Seorang Grad Keempat Pergi ke Minggu Fesyen New York