Kate Middleton mungkin mempunyai persamaan dengan Kim Kardashian daripada yang kita fikirkan. Ada kemungkinan Duchess adalah peminat bronzer badan berkilau. Lihatlah gambar ini…

kate middleton shimmer lotion legs skin

Jika anda berfikir ia akan bergerak mengejutkan dari Duchess Catherine, saya bersetuju. Saya benar-benar berfikir apa yang kita lihat di sini adalah sepasang pakaian ketat nude nya yang tercinta-ia adalah satu daripada langkah tandatangannya, selepas semua. Tetapi sesuatu tentang cara pencahayaan dalam pukulan ini hanya membuat mereka nampaknya hilang sepenuhnya ke dalam kulitnya, hanya meninggalkan kilauan yang kelihatan. Jadi dia mungkin tidak sebenarnya mengambil isyarat gaya dari Kardashians.

Tetapi apa yang menarik tentang ini: Kaki anda boleh melihat sedikit Kate Middleton-y tanpa ketat. Anda hanya perlu mencari losyen berkilau halus yang baik. Salah satu yang saya buat pada masa ini ialah Jergens BB Body Perfecting Skin Cream kerana ia benar-benar lembut, jadi anda tidak meninggalkan selimut berkilat di mana-mana.