Dengan rambut berpecah-belah saya melepasi tali bra saya dan akar gelap saya menjejak ke arah telingaku, saya mengepung diri saya 8-bulan-hamil ke salon untuk warna dan potong semalam. Sekarang, saya tahu bahawa salon-salon New York yang mewah cenderung untuk mengeluarkan perkara-perkara ini untuk “pengalaman” itu semua, tetapi anda akan percaya bahawa saya sedang duduk di sekitar untuk …

0514 salon bd

Sekurang-kurangnya saya tidak perlu memakai salah satu topi kemuncak plastik di salon saya!

… hampir empat jam? Dan itu adalah selepas meminta stylists saya untuk mempercepatkan perkara sebanyak mungkin, kerana sukar bagi saya untuk tinggal dalam satu kedudukan terlalu lama. Warna (lukisan atas dan lukisan foil) mengambil masa 2.5 jam (dan warna biasa saya berakhir dengan chestnut bukannya madu kali ini – saya mungkin menghantar gambar hari Isnin ini. jam.

Diberikan, saya hanya mendapat warna yang dilakukan beberapa kali setahun, tetapi saya seorang yang antsy dan sukar bagi saya untuk duduk di sekelilingnya walaupun dalam keadaan tidak hamil. Walaupun saya bersyukur bahawa tugas saya memberikan saya akses kepada salon-salon yang paling menakjubkan di sekeliling, saya sebenarnya mula bercanda tentang hanya menjatuhkan Supercuts dan mendapatkan semua dilakukan dalam kurang dari satu jam. Jika perkara sedemikian adalah mungkin.

Bagaimana dengan kamu? Berapa lamakah lawatan salun biasanya diambil untuk anda, dan adakah anda mendapat super-antsy semasa itu? Masa undian!

Lawatan salon purata saya berlangsung … kaji selidik pelanggan

Undi, maka mari bincangkan. Adakah saya gila untuk menghabiskan empat jam di kerusi salun? Atau adalah (biasanya) warna yang bagus dengan penantian, pada pendapat anda?

Berkaitan:

  • Pelik tetapi benar: Hiasan rambut anda boleh membantu membersihkan tumpahan minyak Teluk

  • Bagaimana untuk bercakap mengenai penata rambut

  • 19 kacamata rambut selebriti comel untuk dipertimbangkan

Hadiah Kecantikan PERCUMA! Masuk untuk Peluang Anda untuk Memenangi Hadiah Baru Setiap Hari!

Lebih Banyak Cara Dapatkan Glamor

Lawati Shopglamour.com untuk barangan comel bermula pada hanya $ 10!

Masukkan undian Glamour terbaru!

Ikuti kami di Twitter

Tambahkan kami ke laman utama iGoogle anda

Foto: Thinkstock