kate hudson hair

Apabila saya melihat foto Kate Hudson ini, saya mendengar Putera di kepala saya…

* Bolehkah anda menjadi … gadis paling cantik … di dunia? * Secara jujur, betapa ceteknya ia kelihatan? Kate Hudson mempunyai warna rambut yang tepat dan sempurna yang dia mahu. Anda tidak dapat bertambah baik dengan berambut perang ini dengan cara apapun. Pasti, dia hanya 34, tetapi saya rasa seperti gadis ini tahu bagaimana hidup, kamu tahu? Beliau adalah jenis orang yang saya akan meminta nasihat mengenai apa-apa yang cukup banyak, kerana dia menghidupkan bintang rock, nampaknya seperti ibu yang luar biasa, sangat berjaya, dan kelihatan cantik sepanjang masa.

Salah satu warna yang boleh digunakan oleh Hudson selama bertahun-tahun adalah warna barat Pantai Negin Zand. Zand menjelaskan kepada saya bagaimana dia mewujudkan bayangan tanda tangan Hudson.

“Kate adalah ashy berambut gelap secara semulajadi,” kata Zand. “Dia tidak suka nada ashy sama sekali-dia suka vibe yang lebih emas, bersemangat, dan cerah matahari.” Itu yang pasti!

“Untuk masa yang lama, kami melakukan satu benjolan kecil di pangkalannya yang akan menjadikannya sedikit lebih ringan dan pemetik emas, dan kemudian memegang dengan kemunculan emas,” kata Zand kepada kami. “Kemudian kami mula bekerja dengan asas semulajadi dan hanya melakukan kemuncak.” Dengan mengekalkan asasnya naungan semulajadi, Hudson boleh pergi lebih lama di antara pelantikan warna-enam hingga lapan minggu, menurut Zand.

Sekarang, seperti yang ingin menyalin warna, anda tidak akan menjadi yang pertama. “Banyak orang boleh memakainya, saya tidak suka pergi dua warna lebih ringan atau lebih gelap daripada pangkal alam semulajadi,” kata Zand. Malangnya, dia kelihatan betul-betul pada saya-dan sesiapa sahaja yang mempunyai rambut coklat yang berwarna gelap. “Seseorang yang benar-benar zaitun atau mempunyai rambut yang sangat gelap, ia tidak akan kelihatan baik,” jelas Zand. “Tetapi sesiapa dari cahaya coklat dan ia akan berfungsi dengan baik-lebih adil anda, lebih baik.”

Arahan untuk Colorist anda:

Untuk menyalin warna Hudson, anda perlu terlebih dahulu asas berambut perang emas. Selain itu, tunjukkan keemasan berambut perang berambut perang dan berambut perang bayi, dengan tiruan sebagai kaedah pilihan. Tanyakan colorist anda untuk pergi sedikit lebih ringan di hujung. Sorotan gaya rambut, betul-betul di mana fuzz pic berlaku di kebanyakan dahi kita, haruslah bayangan berambut perang bayi.

Jadi, mengetahui semua ini, adakah anda cuba untuk mendapatkan warna rambut Hudson? Atau mungkin anda sudah memilikinya? Beritahu saya!

Foto: Getty Images