Soalan gila, bukan? Tidak benar – mereka berdua wujud!

0611 pepsi watermelon vg

Rasa makanan yang diminati oleh orang ramai di seluruh dunia sentiasa luar biasa (cengkerang lembut Pringle, siapa pun?) Dan rasa soda baru ini dari Pepsi Jepun tidak terkecuali. It’s Watermelon Salty, yang mungkin kelihatan agak pelik kepada beberapa dari kita – tetapi sebenarnya tidak itu pelik, memandangkan garam sering ditambah kepada tembikai untuk memupuk rasa manis berair. Juga, ia tidak seperti kita orang Amerika tidak mempunyai rasa bizarro kita sendiri – ingat bacon susu?

OK, sekarang rindu mata anda pada kekejian ini:

Sumber: foodnetwork.co.uk melalui Lexi on Pinterest

Itu, kawan-kawan saya, sandwic 28-pound. Lihat benda kecil itu di sudut kiri bawah? Itulah saiz sandwic biasa. Eek! Chef Inggeris Tristan Welch mencipta sandwic untuk debut UK Man “Versus Food,” dan saya tidak dapat menyenaraikan semua jenis daging dalam perkara ini kerana jumlah teks yang besar mungkin akan melimpah ke Save the Date. Tetapi di sini hanya beberapa bahan: daging lembu panggang, ham rebus, ham panggang madu, bacon, pancetta, Mortadella, rusa, chorizo, salami bawang putih, salami Itali, gherkins, bit. (I cinta bahawa arahan mencadangkan untuk “selesai dengan hiasan salad” – ya, sedikit salad harus melakukan trik dalam mengimbangi semua daging asin itu!)

Sekiranya anda terpaksa memilih minit ini, yang mana yang akan anda pilih: menggosok Pepsi Tembikai Asin atau mencekik sandwic itu (atau sekurang-kurangnya sebahagian daripadanya)?

Lebih-lebih-anda-agak:

  • Adakah Anda Sebaliknya Mempunyai Rambut Yang Sempurna Setiap Hari Atau Menjadi 10 Pounds Thinner?

  • Adakah Anda Sebaliknya: Berikan Syampu atau Ubat Gigi?

Adakah Anda Sebaliknya: Berikan Coklat atau Makeup?

Foto: Pepsi Jepun