1120 model belly button vg
PHOTO: 2008 Getty Images

Innie atau outie? Kita semua mempunyai butang perut. Itulah cara kami diberi makan oleh ibu-ibu kami. Jadi bagaimana di dunia supermodel Czech Karolina Kurkova tidak mempunyai? Yep, peep pengeluaran fesyen (Tracey, apa yang dipanggil orang-orang ini?) Dilaporkan perlu mengibarkan butang perut palsu di dalam pucuk foto beliau. Teruskan membaca untuk satu penjelasan …


Benar! Karonlina Kurkova tidak mempunyai butang perut. Tidak sedikit pun. Dan penemuan baru-baru ini ada yang tertanya-tanya apakah itu hasil daripada prosedur perubatan atau kosmetik? Walaupun dia tidak bercakap secara terbuka tentang perutnya tanpa butang, perisiknya cepat memberitahu kami semua bahawa “dia bukan orang asing” (sekiranya anda lebih terestrial mungkin kelihatan seperti model 6 kaki cantik).

BBC melaporkan bahawa terdapat sebab-sebab perubatan untuk butang perut yang hilang dari Karonlina: “Ada yang tidak mempunyai butang perut akibat pembedahan yang diperlukan untuk memperbaiki masalah perut ketika dilahirkan, sering juga hernia umbilik, atau keadaan yang dikenali sebagai gastroschisis – lahir dengan perut dan usus menyemburkan lubang di dinding perut. “

Bacalah jawatan VG ini mengenai gadis Bond Gemma Arterton yang dilahirkan dengan enam jari (dan dengar mengapa dia fikir ia hebat).

__Jadi, saya ingin tahu – adakah salah seorang daripada anda TIDAK mempunyai butang perut? Terakhir saya periksa, saya ada di sini – melekat sedikit terima kasih kepada kehamilan ini! Bercakap tentang butang perut, bagaimana perasaan anda tentang anda? Suka innie kamu? Benci gerombolan anda? Sebaliknya?

__

Foto: Getty