Ia adalah satu foto yang mengukur semua tiga hingga tiga inci dalam edisi September kami, tetapi surat-surat mengenainya mula membanjiri peti masuk saya secara harfiah hari Glamour memukul gerai surat khabar. (Sebagai ketua pengarang, saya memberi perhatian kepada perkara ini!) “Saya bimbang dengan kegembiraan … Saya suka wanita itu pada tahun 194!” kata satu … kemudian yang lain, dan yang lain, dananotherotherotherotherotherother. Jadi … siapa dia? Dan apa yang ada di bumi sangat istimewa mengenainya?

UPDATE: * Lihat revolusi imej badan yang dimulakan oleh komen anda yang menakjubkan di bawah ini. * Inilah kesepakatan: Gambar itu bukan selebriti. Ia bukanlah supermodel. Ia adalah seorang wanita yang duduk di dalam seluar dengan senyuman di wajahnya dan perut yang kelihatan … tunggu…normal.

0814 lizzie miller vg

Saya menyukai foto ini pada pandangan saya sendiri – kami telah menugaskannya untuk cerita tentang perasaan selesa di kulit anda, dan mahu model yang kelihatan seperti dia adalah. Walau bagaimanapun, surat-surat itu meniup saya: “gambar paling menakjubkan yang pernah saya lihat dalam mana-mana majalah wanita,” tulis seorang pembaca di Pavo, Georgia. Dari seorang lagi di Somerset, Massachusetts: “Wanita cantik ini mempunyai perut yang sebenar dan adakah saya melihat beberapa tanda peregangan? Ini adalah bagaimana perut saya kelihatan setelah melahirkan dua anak saya yang menakjubkan! Foto ini membuatkan saya ingin menjerit dari bumbung . “

E-mel telah dipenuhi dengan itu kegembiraan–kegembiraan melihat tubuh wanita dengan semua lengkung dan kebiasaan dan gulungan yang terdapat dalam alam semula jadi. (Meningkatkan soalan: Dengan semua enam pek di sana, adakah anda tahu apa perut normal? kelihatan seperti lagi – selain daripada yang anda lihat di cermin?)

Jadi apa cerita di sebalik foto itu? “Wanita pada halaman 194” sebenarnya adalah model berusia 20 tahun Lizzi Miller, dan ini adalah penampilan kedua dalam Glamour, ditembak oleh jurugambar fesyen Walter Chin. Seorang pemain bola sepak saiz 12-14 dan pemain sayap / gemar perut yang gemar (“Saya suka bersenam ketika bersenang-senang”), Lizzi berpindah ke New York City dari San Jose tiga tahun lalu untuk menjadi model (yang “ditambah-saiz” oleh industri pemodelan piawaian, walaupun halo, pada saiz 12 dia sebenarnya “saiz normal” … tetapi saya menggegarkan).

“Ketika saya masih muda, saya sangat bergelut dengan tubuh saya dan bagaimana ia kelihatan kerana saya tidak faham kenapa teman saya begitu kurus,” kata Lizzi. “Apabila saya semakin tua, saya menyedari bahawa setiap orang adalah berbeza dan tidak semua orang kurus secara semulajadi – saya dimasukkan! Saya belajar mencintai badan saya kerana bagaimana ia adalah, setiap lengkungnya. kerana perut saya tidak sempurna, tetapi semua orang mempunyai bentuk badan yang berbeza dan tidak semua tentang fizikal, jika anda berjalan di pantai dengan bikini anda dengan keyakinan dan anda rasa seksi, orang akan melihat anda seperti itu juga. “

Bagi surat, Lizzi mencintai mereka. “Apabila saya membacanya, saya mendapat mata air mata!” dia berkata. “Saya telah menjadi gadis itu, sambil mengetepikan majalah yang cuba mencari hanya satu orang yang kelihatan seperti saya dan apabila saya tidak menemuinya, saya akan mula berfikir ada sesuatu yang salah dengan cara saya melihat. Lo dan Beyoncé keluar dan membuat kurva seksi, saya mula menerima lebih banyak lagi. Ini lucu, tetapi hanya melihat mereka melihat dan merasa seksi membolehkan saya melakukan perkara yang sama. ” Lizzi, sekarang awak melakukan perkara yang sama untuk kita semua – mengucapkan tahniah atasnya.

Kami mempunyai beberapa perdebatan dalam blog ini minggu lepas mengenai “fattism” dan rancangan TV untuk wanita bersaiz plus. Jadi mari kita mulakan ini minggu dengan sesuatu yang kita semua boleh mendapatkan di belakang: roti bakar kepada wanita pada p. 194, dan keseksian yang hebat untuk memiliki siapa anda. Percayalah, GlamourMendengar, dan ini hanya menguatkan komitmen kami untuk meraikan semua jenis kecantikan.

Sekarang beritahu saya … apa pendapat anda tentang gambar itu? Boleh membuat foto anda berasa lebih baik atau teruk lagi tentang penampilan anda sendiri? Dan apa jenis imej yang anda ingin lihat lebih banyak lagi Glamour?

UPDATE: Saya terus kagum dengan semua komen anda di bawah ini, seperti yang dilakukan oleh Lizzi; untuk menyaksikan dia mengambil tindak balas pembaca ke fotonya, periksa penampilan terbaru kami di The Today Show.

UPDATE: Lihat revolusi imej badan yang bermula dengan komen hebat anda di bawah.

Lebih banyak pada Revolusi Imej Badan:__

Baca cerita ciri: Badan-badan ini Adakah Cantik Di Setiap Saiz Galeri Foto: Lihat Model yang Berani Berani Ia AllGet Badan-Rahsia Rahsia Dari Renn Kristal Model Plus-Size

Lebih Banyak Cara Dapatkan Glamour:

Langgan Majalah Glamor!

Ikuti saya di Twitter!

Kawan Glamor di Facebook!

cindi leive cl