0526 aroma patches vg tl

Bukankah lebih baik jika anda dapat mencari cara untuk menguruskan keinginan anda untuk pizza, coklat, burger, kek – anda namakannya? Apabila saya mendengar mengenai patch kecil yang anda pakai untuk menurunkan berat badan secara semulajadi, saya terpaksa mencuba. Inilah yang saya dapati…


Anda tahu konsep patch nikotin, bukan? Mereka bekerja dengan cara transdermal melalui kulit anda untuk membantu anda mengatasi keinginan rokok. Dalam erti kata yang sama (jenis), pembuat produk yang dipanggil Aroma Patch mengatakan patch yang anda pakai pada pergelangan tangan anda (ia kelihatan sedikit seperti pembalut kecil, bulat) dapat membantu anda mengekang keinginan anda. Ia selamat, kata syarikat itu, kerana patch tidak melepaskan apa-apa ke dalam kulit. Sebaliknya, mereka bergantung kepada aroma.

Menurut pembungkusan produk: “Aroma Patch berfungsi melalui rasa bau dan merupakan alat yang akan bertindak sebagai peringatan yang berterusan untuk membantu anda makan dengan lebih bijak. Aroma makanan tertentu, seperti gula-gula dan coklat dapat merangsang keinginan yang kuat, walaupun keinginan. Dengan membentuk hubungan antara bau tertentu dan keinginan untuk menguruskan pengambilan makanan anda, anda boleh belajar untuk makan makanan yang sihat dan dapat mengawal berat badan anda. “

Walaupun saya ragu-ragu (contohnya, jika ini benar, tidakkah losyen kegemaran saya atau minyak wangi membantu saya mengendalikan keinginan saya juga?), Saya memutuskan untuk memberikan patch ini cuba. Untuk beberapa hari kebelakangan ini, saya memakainya pada pergelangan tangan saya – bersungguh-sungguh untuk melihat sama ada mereka menghalang mahukan saya sepanjang hujung minggu bercuti panjang.

Inilah perkara: Mereka tidak.

Saya tidak mempunyai lagi kekuatan untuk mengelakkan cookies, godaan dalam kes pastri Starbuck, atau snek malam malam tadi dengan patch-patch ini. Walau bagaimanapun, saya fikir mereka berbau besar (jenis lavender, lemon, bau herba – saya benar-benar jatuh untuk aroma semula jadi ini), dan jika mereka membuat wangian daripada barangan – saya akan membelinya, tetapi bukan kerana Saya fikir ia akan melakukan apa sahaja untuk pinggang saya.

Bagaimana dengan kalian: Pernahkah anda melihat korelasi antara keinginan, aroma dan berat badan / kerugian?

Lebih banyak dari Vitamin G:

Adakah anda mencuba diet Organik Amy??

Ketahui rahsia penurunan berat badan yang membantu pembaca Vitamin G ini menurunkan berat badan (dan makan sepanjang masa).

Foto: Aroma Patches