Selagi saya dapat ingat, saya mempunyai pandangan saya pada satu matlamat badan: abs abs. Tetapi walaupun ia membuat satu resolusi setiap tahun yang mengakibatkan kegilaan kerja keras yang singkat, saya masih belum mencapai matlamat ini (lagi bukti bahawa resolusi tidak berfungsi, Adakah saya betul?). Walau bagaimanapun, saya sanggup memberi apa-apa percubaan, jadi apabila peluang untuk mencuba enam pek saya melalui rancangan khusus untuk saya yang dibuat oleh gim NYC baru yang dipanggil TMPL saya memutuskan untuk memberikannya satu pukulan. Saya tidak lama lagi mendapati ini tidak akan menjadi pelan diet dan senaman biasa: untuk memulakan, mereka menggunakan sistem imbasan badan dan algoritma yang canggih untuk memanfaatkan keperluan diet saya yang unik dan mengoptimumkan metabolisme saya, yang, dalam proses itu, akan mendedahkan apa yang telah menjaga saya dari matlamat kesihatan dan badan saya (dan abs yang kelihatan).

Oleh itu, berasa berani (dan jujur), saya mengisi penilaian saya yang pelbagai, mengaku pada tabiat tidur saya, tahap tenaga, dan keseimbangan hormon. Sebaik sahaja keputusannya dijalankan, Danielle, pakar metabolik dalaman TMPL, dan Rob, pelatih saya, membuat rancangan saya. Saya akan bercuti tepat dua minggu, jadi tekanan berlaku!

Hari 1

Saya pergi untuk mendapatkan keputusan penilaian metabolik saya. Saya tidak mahu mengacaukan pada hari pertama saya, jadi saya memutuskan untuk menunggu sehingga saya bertemu dengan Danielle dan Rob sebelum makan apa-apa. Danielle melihat saya terlebih dahulu, dan dia mengambil imbasan seluruh badan saya menggunakan sesuatu yang dipanggil mesin InBody, yang mengukur satu tan faktor, termasuk lemak badan, peratusan massa otot dan kecekapan metabolik (seberapa baik metabolisme saya berfungsi). Danielle memberitahu saya bahawa saya tidak berada dalam keadaan yang mengerikan (berita baik memandangkan saya tidak bekerja dalam tempoh enam bulan), tetapi dia mahu melihat saya kehilangan kira-kira tiga peratus lemak badan dan meningkatkan jisim otot kerana, ICYMI, otot membakar lebih banyak kalori daripada lemak tidak.

Dia memberitahu saya perhatian utama saya adalah usus saya dan kesihatan otak. (Saya tertekan, dan badan saya tahu). Kami bercakap tentang diet saya, dan saya mengaku bahawa snek petang saya biasanya terdiri daripada segelintir M & Ms. Tidak mengejutkan, itu akan tidak menjadi sebahagian daripada diet saya, dan tidak juga alkohol atau kebanyakan karbohidrat. Sebaliknya, saya akan bergantian antara hari yang tinggi dan rendah karbohidrat, tetapi pada hari-hari karbohidrat yang tinggi saya akan makan buah-buahan manis, beras merah, kacang, atau ubi keledek-bukan pizza, roti atau pasta. (Sigh.) Saya terkejut dia memberitahu saya sebenarnya saya perlu makan lebih banyak lemak (yang sihat seperti alpukat dan kacang) jadi badan saya akan digunakan untuk memetabolisme dan berhenti menyimpannya. Kemudian jurulatih saya datang untuk membincangkan bahagian latihan. Danielle menasihatkan kardio atau latihan berat yang akan menambah tekanan saya. Tidak pernah menyedari saya bahawa latihan sebenarnya boleh menimbulkan tekanan kepada anda, tetapi kemudian saya memikirkan bagaimana miz itu berjalan pada treadmill dan saya mendapatnya. Mereka semua bersetuju bahawa saya harus menumpukan perhatian kepada latihan berat untuk meningkatkan massa otot. Lima belas menit kemudian, Rob dan saya sudah siap untuk mula bekerja … seperti, betul kedua.

Saya digulung pada penghujung pemanasan, dan nyaris tidak membuatnya melalui penekan yang dibantu dan menekan dada. Rob telah melakukan selang-selang, dan sejak saya tidak makan sepanjang pagi, saya merasa sedikit terkejut. Saya mempunyai goncang protein selepas latihan saya untuk mengisi semula (yang pertama saya pernah-dan saya menyukainya!).

Pada malam itu, saya pergi makan malam hari lahir untuk seorang kawan dan tidak minum sama sekali. Saya juga mengarahkan stik dengan sebilangan sayuran. Saya kemudian mendapati steak dimasak dalam kicap dan sayur-sayuran telah berkaca dengan gula perang. Saya belajar di sini, OK?!

Hari 2

Selepas latihan tengah pagi saya dengan Rob, saya mempunyai goncangan dengan serbuk protein, susu badam tanpa gula, dan nanas. Rupa-rupanya, formula yang sama ialah pengasas TMPL, David Barton, menggunakan-tolak beberapa minuman keras protein. Saya rasa cukup legit.

Danielle menghantar saya pelan pemakanan saya tepat pada masanya untuk makan tengah hari. Jadi saya menuju ke kafeteria pejabat saya, memandu di tangan, dan mempunyai salad dengan salmon, alpukat, labu, dan pucuk Brussels di atas katil bayam. Ia adalah lazat dan mengisi, tetapi saya lapar beberapa jam kemudian, dan merasakan badan saya secara naluriah bersiap-siap untuk berjalan ke stesen makanan ringan. Saya melihat rancangan makan, dengan harapan saya dapat merebut epal atau oren sebagai makanan ringan. Tidak. Sebaliknya, rancangan itu menyarankan teh dengan minyak MCT, ekstrak minyak kelapa. Saya tidak mempunyai minyak di tangan, jadi saya membuat diri saya minum teh. Adakah ia memuaskan? Sama sekali tidak. Tapi saya benar-benar mahu abs ini, jadi saya minum teh saya dan tinggal AF lapar.

Malam itu, saya pergi ke Whole Foods untuk mengambil beberapa barangan runcit. Saya tidak memasak, jadi saya cuba menjadi realistik tentang perkara-perkara yang sebenarnya saya buat sendiri (pada asasnya protein shake dan salad). Saya mengambil bayam, serbuk protein, susu badam, buah beku, dan alpukat. Danielle telah memberikan saya senarai suplemen yang disyorkan-sokongan adrenal untuk membantu dengan cara tubuh saya bertindak balas terhadap stres, probiotik untuk membantu kesihatan pencernaan saya, pil minyak ikan, dan beberapa yang lain-tetapi saya melakukan matematik dan, d mendapat semuanya, saya telah menghabiskan lebih dari $ 100 pada suplemen sahaja. Itu lebih daripada sedikit anggaran untuk saya, jadi saya hanya mendapat minyak MCT, probiotik, dan pil minyak ikan.

Hari 3

Saya mempunyai latihan awal pagi ini, dan saya menyedari bahawa saya tidak mengenai sesi pagi itu. Saya berjaya menyiapkan smoothie saya di rumah, salad saya, dan beberapa buah blueberry untuk makan tengah hari.

Saya memulakan hari kerja saya dengan secawan kopi dengan minyak MCT, dan saya benar-benar menyukainya! Minyak MCT membuat kopi saya sedikit manis, jadi saya tidak pernah terlepas menambah gula. Pagi itu, saya membeli salmon untuk menambah bayam, alpukat, dan salad badam yang saya beli dari rumah. Ia bagus, tetapi pada pertengahan petang saya benar-benar mahukan sesuatu yang manis. Menjelang 4:00 petang, saya sakit kepala, yang membuat saya sedar: Saya seorang penagih gula dalam kehidupan sebenar. Namun, saya melangkau cookies di dapur (walaupun saya melewati mereka tiga kali!) Dan memakan blueberries saya sebaliknya.

Hari 5

Hari ini berjalan lancar. Senaman ini dirasai banyak mudah-jadi Rob memastikan untuk meningkatkan berat badan saya untuk menjadikannya lebih sukar. Saya menyedari bahawa ketika dia membuat saya pendaki gunung atau latihan lain di kedudukan papan, pergelangan saya mula menggangguku. Saya menyebutnya kepada Rob dan dia memberitahu saya saya perlu berjumpa Matt, pakar kecederaan dalaman gim. Dia membuat saya temujanji untuk hari berikutnya.

Selepas bekerja, saya mempunyai malam filem di rumah kawan saya, dan kami mempunyai popcorn dengan Nutella. Saya mahu abs tetapi saya hanya manusia, lelaki.

Hari 6

Saya mempunyai gusi protein saya untuk sarapan (setakat ini, ini adalah sebahagian kegemaran saya diet), salad bayam dan alpukat yang lain untuk makan tengahari. Saya pasti bosan dengan apa yang saya boleh makan tengah hari, tetapi kerana saya tidak memasak, sukar untuk menggabungkan perkara-perkara.

Pada petang itu, saya melihat Matt sebelum saya melihat Rob, dan dia bertanya kepada saya satu tan soalan tentang pergelangan tangan saya, menerangkan pendekatan yang disasarkan untuk menangani kesakitan dan kecederaan. Dia terpaksa bekerja, dan saya memberitahu anda: Walaupun dia ahli terapi urut berlesen, sudah pasti tidak rawatan spa. Saya mengerang ketika dia cuba untuk mengasingkan tulang di pergelangan tangan saya yang mengganggu saya, dan kemudian ketika dia cuba untuk bekerja kembali ke penjajaran. Menjelang akhir sesi tiga puluh minit, pergelangan tangan saya terasa sakit dari segala pergolakannya, tetapi ia berasa sedikit lebih baik. Kemudian, saya mempunyai latihan pembunuh.

Untuk makan malam, saya membuat beras perang dan kacang hitam dan memakannya dengan alpukat dan beberapa ayam. Saya Dominican, dan ia adalah jadi senang makan apa yang biasanya saya makan untuk makan malam-walaupun ia bertukar kepada beras perang.

Hari 9

Saya mengambil beberapa hari di antara latihan saya, dan sebenarnya agak sukar untuk mengikuti diet tanpa ancaman masa kecergasan. Saya bangun kembali kepada pemakanan, tetapi kemudian pergi makan tengah hari bersama rakan sekerja, dan akhirnya kami berkongsi plat pasta dan mozzarella. Maaf abang! Karbohidrat begitu baik!

Hari 10

Saya mula pagi saya kuat dengan minyak dan minyak MCT. Saya mempunyai parfait yogurt untuk makan tengah hari (yang secara teknikalnya bukan sebahagian daripada diet saya, tetapi saya masih merasakannya dengan baik). Saya sangat sibuk sehingga saya tidak makan banyak hingga sekitar 5, ketika kami mengadakan pesta di kantor. Saya mempunyai beberapa gelas champagne dan beberapa popcorn dan mula merasa sedikit tipis. Selepas kerja, saya pergi ke karaoke dengan beberapa kawan, dan juga … siapa yang mampu memainkan karaoke ?! Saya mengakhiri malam dengan makanan Cina lewat malam.

Hari 11

Hampir ke garisan penamat, dan saya disuruh semula. Untuk sarapan pagi, saya membuat telur dalam minyak zaitun dengan alpukat. Saya pergi ke senaman saya pada sebelah petang, dan selepas beberapa hari dari gym, ia begitu susah. Kami menyasarkan bahagian tubuh saya yang saya tidak tahu ada.

Hari 12

Walaupun terdapat dua hari lagi dalam pelan saya, hari ini latihan terakhir saya dan daftar masuk dengan Danielle (bercuti sedang memanggil, y’all). Selepas latihan saya, Danielle melakukan imbasan dengan mesin Styku mereka, yang mengambil imej badan penuh dan mendaftarkan semua ukuran anda, dan imbasan Inbody akhir. Saya gugup bahawa keputusan saya tidak akan menjadi cemerlang, tetapi ternyata saya telah kehilangan 3.6 paun, hampir dua peratus lemak badan (yang banyak dalam dua minggu dan untuk seseorang saiz saya), dan beberapa inci pada saya pinggang dan paha. Saya sangat gembira!

Apa yang saya Belajar

Beberapa hari terakhir saya dalam rancangan itu tidak sempurna-saya bersiap-sedia untuk perjalanan saya, jadi banyak makanan saya tergesa-gesa-tetapi saya sangat bermotivasi memandangkan keputusan ini datang dari kurang daripada dua minggu kerja. Saya sangat menyukai bekerja dengan jurulatih, terutamanya Rob; Saya dapat melihat kemajuan saya setiap hari. Dia akan meningkatkan berat badan jika latihan saya terlalu mudah, dan saya selalu merasakan latihan saya menjadi sasaran dan berkesan.

Bahagian yang paling sukar untuk saya (dan bagi kebanyakan orang, saya rasa) adalah makanan. Tidak memasak membuat sukar untuk mengikuti rancangan itu. Saya membeli perkara-perkara yang hampir dengan apa yang ada pada rancangan makan, tetapi sukar untuk mengawal apa bahan orang lain. Jadi belajar untuk memasak pasti dalam agenda saya dalam beberapa bulan akan datang. Ia juga amat sukar untuk menghidangkan makanan tambahan ke dalam diet saya kerana saya tidak mengambil apa-apa untuk mengambil beberapa hari-walaupun saya tidak pasti berapa banyak kesan yang mereka ada pada keputusan akhir saya. Saya akan menjaga shake protein dan minyak MCT dalam giliran walaupun-mereka adalah mudah swap, dan saya benar-benar menikmati mereka.

Walaupun saya tidak mengikuti rancangan makan untuk surat itu, memilikinya di belakang fikiran saya tidak Bantu saya membuat pilihan yang lebih baik. Pada akhirnya saya pasti berasa lebih leaner dan ketat, dan dapat merasakan bentuk saya bertambah baik pada latihan. Jika tidak ada yang lain, saya belajar hasilnya lakukan datang jika anda dimasukkan ke dalam kerja. Dan jika saya benar-benar melakukan check-in setiap dua minggu atau setiap bulan, ia boleh menjadi cara terbaik untuk kekal bermotivasi. Saya tidak mengambil gambar sebelum ini, tetapi semak saya mengambil imbasan terakhir saya (dan hadiah perpisahan saya-botol air TMPL!):