Berada di No. 7 dalam 10 Perjumpaan Teratas Terbaik kami pada tahun 2009 adalah Mandy Moore dan Ryan Adams, yang telah berkahwin pada 10 Mac dalam upacara lapan minit selepas satu tahun berturut-turut dan perpisahan pada bulan Julai, apabila Moore secara ringkas bersatu semula dengan DJ AM.

1218 mandy we

Pasangan di LA, kurang dari sebulan selepas menukar sumpah.

Pasangan yang mengumumkan penglibatan mereka pada bulan Februari, mengatur upacara terakhir di gereja bata tua di Savannah, Ga. Mereka disertai hanya Pastor Steve Schulte, yang dihubungi oleh salah seorang wakil mereka sehari sebelumnya dan bertemu pasangan sebelum menikah dengan mereka.

“Dia teruja untuk berkahwin, dia curang tetapi tidak dengan cara yang sangat muda, dia sangat gembira,” kata Schulte kepada Orang.

Pengantin perempuan memakai rumah pangsa dan teh panjang, pakaian berwarna krim. Pengantin lelaki memakai t-shirt dan blazer pada seluar jeans yang kurus.

Semasa penglibatan ringkas pasangan itu, Moore merujuk kepada fakta bahawa mereka akan berkahwin tanpa rasa bersemangat dan keadaan: “Mudah-mudahan, ia boleh berlaku dan tergelincir tanpa disedari oleh semua orang. Saya rasa kita harus bersikap licik mengenainya, tetapi saya akan melihat apa yang boleh saya capai. “

Saya memandangkan pengantin Save the Date tidak bimbang tentang paparazzi, tetapi adakah salah seorang daripada anda mempunyai perkahwinan rahsia, tanpa rahsia tanpa sebarang kawan atau keluarga? Adakah keluarga anda akan keluar?

Lebih dari 2009:

  • No. 8: Mark Wahlberg dan Rhea Durham dan Funky Bunch mereka

  • No 9: Alyssa Milano dan Affair Family Rustic David Bugliari

  • No 10: Salma Hayek dan Francois-Henri Pinault dan Majlis Makan Malam Latihan Lengan Mereka

Lebih Banyak Cara Dapatkan Glamor

Anda boleh memenangi $ 50,000 hanya untuk mendaftar atau log masuk ke Glamour.com!

Daftarlah untuk Tips Gaya Glamour.com Minggu dan Petua Tips surat berita Hari!

Tambah Glamor ke laman utama iGoogle anda.

Ikut Glamor di Twitter.

Foto: Getty Images