Hei, cincin pertunangan yang terang-terangan adalah ALAMI sebagai adiktif sebagai meth crystal berkilau, bukan? (Sebenarnya, saya tidak menonton Breaking Bad dan saya tidak pernah melihat meth, tetapi saya mengandaikan sesuatu dengan “kristal” dalam namanya sparkly.) Oleh itu, terdapat beberapa kilauan untuk anda yang tidak terperangkap dengan anda Breaking Bad lagi.

Cincin Pertunangan 1

1 real girl diamond engagement rings 093013

Grace dan teman lelakinya merancang penetapan cincinnya, yang ditetapkan dengan batu tengah dari cincin ibunya.

Cincin Pertunangan 2

2 real girl diamond engagement rings 093013

Lauren dan tunangnya akan berkata “Saya lakukan” pada bulan Mei. “Kami menghitung hari!” dia berkata.

Cincin Pertunangan 3

3 real girl diamond engagement rings 093013

Teman lelaki Linh yang dicadangkan dengan percikan ini, yang direka oleh tukang emas itu. Selepas cadangan matahari terbenam, pasangan yang baru bertugas berpesta dengan rakan-rakan hingga 4 pagi. “Malam yang sempurna!” dia berkata.

Cincin Pertunangan 4

4 real girl diamond engagement rings 093013

Apabila teman lelaki Kate mencadangkan pada Keempat Bulan Julai, dia memberitahunya cincin nilam-dan-berlian itu putih dan biru untuk hari 🙂

Cincin Pertunangan 5

5 real girl diamond engagement rings 093013

Teman lelaki Stephanie mengambil petikannya dan mencadangkan hari lahirnya dengan penghibur dari koleksi Vera Wang Love.

Yang mana antara cincin pertunangan ini adalah kegemaran anda?

Sekiranya anda ingin berkongsi foto cincin anda di Save the Date, anda boleh klik di sini untuk menyerahkannya dengan borang kenalan. Atau anda boleh menghantar e-mel kepada glamour [dot] perkahwinan [dot] girls [at] gmail [dot] com. Saya cuba untuk menjalankan catatan cincin pertunangan pembaca selalunya, jadi luangkan masa dan hantar gambar yang tidak menentu! (Sila TIDAK menghantar gambar Instagram atau menambah teks atau kesan khas!) Dan jika anda sudah menghantar gambar, duduk ketat-ia akan datang!