Apabila RG dan saya berkahwin pada musim panas ini di Berkshires, kami tahu bahawa jika rakan-rakan dan keluarga kami akan berkongsi satu hujung minggu musim panas mereka bersama kami dan membuat perjalanan panjang untuk hari besar kami, kami mahu menghabiskan sebanyak mungkin QT dengan mereka. Oleh kerana pesta makan malam yang hebat untuk semua tetamu kami telah keluar dari bajet kami, kami bermimpi yang bodoh, menyeronokkan dan – terbaik dari semua–murah cara untuk mendapatkan semua orang bersama-sama.

1227 bowling alley rehearsal dinner idea bowling balls std

Kami mengambil semua bowling!

Dan bukan sekadar jenis boling–bowling disko.

1227 bowling alley rehearsal dinner idea disco long shot std

* Sekitar lima belas minit jauhnya dari tapak perkahwinan kami (Gedney Farm yang memukau – lebih banyak lagi di kemudian hari) di Great Barrington, Massachusetts adalah sebuah lorong boling awesomely bernama The Cove yang mempunyai 12 lorong, bar (lengkap dengan makanan ringan yang bersahabat seperti kentang goreng dan anjing cili), meja pool, permainan arked, padang golf mini dalaman dan pada malam hari Jumaat, bowling disko di mana lampu-lampu itu ditolak rendah dan ’40 hits ‘ternganga. Kami melihatnya ketika kami sedang memburu lokasi tapak perkahwinan kami, dan memfailkannya sebagai tempat yang sejuk dan menyenangkan untuk mengadakan pesta. *

1227 bowling alley rehearsal dinner idea outside std

Apa yang kita tidak sedari adalah bahawa ia juga akan menjadi tempat yang benar-benar mudah dan agak berpatutan untuk membuang pesta: semua yang kami lakukan adalah memanggil lorong bowling, menempah beberapa lorong (kami mendapat diskaun pada permainan dan bayaran sewa kasut kerana kami mempunyai kumpulan besar seperti itu) dan menetapkan keadaan tab dengan bar. (Oleh itu, tab kami tidak terlalu gila, kami memberi setiap tetamu dua tiket minuman yang mereka boleh masuk di bar.) Makan untuk makan malam latihan boling mengambil masa 45 minit, yang dalam masa pernikahan adalah sebuah nanodetik.

1227 bowling alley rehearsal dinner idea tickets drinks std

Jadi, pada malam Jumaat, selepas keluarga dan pesta perkahwinan kami yang mengambil bahagian dalam latihan majlis perkahwinan sebenar dan makan malam yang kecil bersama-sama, kami bertemu tetamu lain untuk makanan ringan dan brews di The Cove. Ia kemudiannya menjadi cara yang tidak mahal untuk pesta, dan dari rupa sesuatu, setiap orang mempunyai letupan. (Pada ketika itu, saya mempunyai kacamata perkahwinan yang saya cintai sehingga seseorang itu mungkin tersentuh di atas lantai dan saya fikir “Oh, bagaimana comel, dia mengambil tidur supaya dia boleh pesta nanti! “)

Kiddos dan orang dewasa sama ada bowling…

1227 bowling alley rehearsal dinner idea bowlers std

…menari yang berdaya saing…

1227 bowling alley rehearsal dinner idea dancing std

…Menangkan hiasan disco bertema lucu…

1227 bowling alley rehearsal dinner idea disco ball std
1227 bowling alley rehearsal dinner idea susan std
(Itulah saya, dalam romper biru, mungkin cuba untuk menjelaskan kepada rakan saya yang comel British Kath mengapa kita orang Amerika akan menjadi sesuatu yang bodoh (dan hebat) seperti menggabungkan bowling dan menari disko.)

…dan melakukan beberapa ikatan bebas, bebas stres, yang tepat seperti yang anda mahu berlaku apabila anda menyikat semua kumpulan rakan dan keluarga yang berlainan untuk kali pertama.

__ * Kami menyukai malam boling makan malam yang menyeronokkan kami – fikir anda akan mempertimbangkan untuk mempunyai tema parti yang tidak dijangka sebagai sebahagian daripada perayaan perkahwinan anda? Atau adakah anda menyukai makan malam yang lebih tradisional? Ada apa-apa alternatif makan malam lain yang boleh dimakan? Kongsi em di komen di bawah – pengantin anggaran ingin tahu!

* __

Untuk lebih banyak idea parti perkahwinan lihat…

Pertunangan Makan Malam Pesta Parti Pizza Chick

Permainan Lucu Joanna Dimainkan di Her

Cara Cari Pakaian Terbaik Untuk Makan Malam Latihan Anda

Apa Dengan Semua Spam di Seksyen Komen?

* Sakit semua iklan menjengkelkan di bahagian komen akhir-akhir ini? Begitu juga kita! Kami menguruskan laman web ini dengan kerap dan memadam spam secepat mungkin, tetapi baru-baru ini, jumlah spam telah meningkat secara dramatik. Kami sedang berusaha untuk menghalangnya secara kekal, jadi tolong bawa kami, dan ketahuilah bahawa kami bersemangat kerana anda akan menyingkirkan perosak ini.

Sementara itu, sila terus gunakan butang Laporkan Penyalahgunaan untuk membenderakan spam – ia benar-benar membantu! – dan terus meninggalkan maklum balas yang cemerlang di bawah. Sekiranya anda mempunyai soalan segera tentang spam, sila hubungi kami. * Dan nota khas kepada anda, spammer; kami secara rasmi mengisytiharkan anda JANGAN besar.

Lebih Banyak Cara Dapatkan Glamour:

Muat turun Glamour pada iPhone atau iPad anda!

Seperti hadiah percuma? Masukkan undian Glamour terbaru!

Daftar untuk fesyen dan surat berita kecantikan kami untuk mendapatkan tip gaya mudah (ia akan menjadikan peti masuk anda 10x lebih seksi, kami berjanji).

Satu lagi PS: Adakah anda tahu anda kini boleh membaca glamour.com pada telefon pintar anda ?! Ia adalah buster kebencian yang muktamad.

Foto: Ingalls Photography