Tidak ada kekurangan puisi yang bagus yang berfungsi dengan baik untuk jemputan mandi perkahwinan. Apa yang boleh digunakan oleh dunia? Beberapa idea kata-kata untuk situasi mandi pengantin tertentu yang mungkin timbul. Jangan bimbang; Saya mendapat anda dilindungi …

0618 wedding card we
PHOTO: Getty Images / Brand X

Mengambil kad daripada sampul surat

Jika ia adalah pancuran mandian hanya pencuci mulut

Biasanya, waktu parti memberi petunjuk kepada tetamu apa makanan yang akan mereka sampaikan. Oleh kerana tidak ada masa yang salah untuk menikmati pencuci mulut, anda mungkin perlu menggugurkan petunjuk tambahan. Cuba ayat ini:

Jadi mandi Emily pasti akan manis,

Sila sertai kami untuk merawat coklat yang lazat.

Jika anda tidak mahu tetamu membalut hadiah mereka

Sesetengah orang berpendapat bahawa sebahagian daripada keseronokan mandi perkahwinan adalah menyaksikan pengantin wanita melepaskan hadiahnya. Dan untuk sesetengah orang, ia adalah pemandangan yang paling melelahkan kerana ia mengambil masa, oh, separuh parti untuk mendapatkan semua hadiah. Satu lagi sebab yang baik untuk melangkau kertas pembalut: Semua pembalut itu menambah banyak sampah. Anda mempunyai dua pilihan asas untuk kata-kata jemputan mandi perkahwinan ini.

* Jika anda cuba menjimatkan masa: * Anda dijemput untuk mandi

* Untuk pengantin bertuah-untuk menjadi

Sila bawa hadiah anda dibungkus

Jadi semua orang boleh melihat *

Jika anda cuba menyelamatkan bumi:

Mari kita pergi hijau! Pada permintaan pengantin, sila tinggalkan hadiah yang dibungkus.

Sekiranya anda mahu para tetamu membawa kaleng makanan untuk dikehendaki dengan baik

Di Timur Laut dan beberapa bahagian lain di negara ini, terdapat banyak perkahwinan pengantin termasuk sebuah kesejahteraan, sebuah bekas besar untuk barangan rumah kecil seperti tuala kertas dan pembersih semburan. Trend terbaru: Mengisi hajat yang dikehendaki dengan hadiah yang diberikan kembali, iaitu, tin makanan untuk tempat penampungan dan pantri. Bagaimana hendak kata? Garis cepat di bahagian bawah jemputan mandi majlis perkahwinan akan dilakukan: “Sebagai ganti dengan harapan yang baik, sila bawa barang-barang yang tidak boleh dikeluarkan untuk _______ Makanan Pantry” dan isikan kosong dengan nama pantry itu.

Jika ia adalah pancuran Jack-dan-Jill

Kebanyakan orang memahami konsep pancuran Jack-dan-Jill, jadi hanya termasuk kata-kata itu akan menghilangkan tetamu yang akan ada lelaki dan perempuan yang hadir. Jika anda mengesyaki mungkin ada kekeliruan, mulakan jemputan dengan:

Kumpulkan wanita dan lelaki juga,

Mandi Jack-dan-Jill ini tidak akan lengkap tanpa anda!

Sekiranya ia mengejutkan

Berikut adalah satu yang mudah: Anda hanya boleh meletakkan perkataan “kejutan” di hadapan sebutan pertama “mandi pengantin.” Atau mulakan atau menamatkan jemputan dengan, “Ini mengejutkan!”

Sekiranya kebanyakan tetamu hanya mengetahui pengantin lelaki

Saya penyokong besar pihak untuk pengantin perempuan di mana semua orang sebenarnya tahu pengantin perempuan, tetapi kadang-kadang, orang yang tidak pernah bertemu dengan wanita kehormatan dijemput untuk mandi perkahwinan – MIL saya termasuk beberapa wanita yang saya tidak tahu ada! Saya pasti orang-orang itu berfikir, “Meredith Bodgas yang?” apabila mereka mendapat jemputan mandi perkahwinan mereka. Betulkan cepat: Tambah “tunangan Paul Di Pilato” di bawah nama saya.

Adakah anda suka sajak dalam jemputan mandi perkahwinan atau adakah anda lebih suka prosa lurus ke titik? Adakah anda dalam mana-mana keadaan di atas untuk mandi rakan anda? Adakah anda mengalami masalah kata-kata mandi majlis perkahwinan untuk keadaan yang berbeza? Komen di bawah dan kami akan membantu!

Lebih banyak Idea Mandi Perkahwinan__

Cenderahati Shower Pengantin Tetamu Anda Sebenarnya Ingin Tetap

Saya Lakukan atau Saya Tidak: Tradisi Mandi Silly

Cara Membuang Mandi Pengantin Berkembang Sunflower yang Sesuai

__More Cara untuk Dapatkan Glamor

Lawati Shopglamour.com untuk barangan comel bermula pada hanya $ 10!

Masukkan undian Glamour terbaru!

Ikuti kami di Twitter

Tambahkan kami ke laman utama iGoogle anda

Foto: Burke / Triolo Productions