Jika anda terlepas perdana Gossip Girl malam tadi, anda masih boleh mengintip pakaian perkahwinan Blair Waldorf!

0927 blair waldorf wedding dress gossip girl theia we

Puncak Upper East kegemaran kami memakai gaun pengantin Theant Chantilly ini, yang menampilkan butang mutiara di bawah lengan baju, garis leher yang dicangkul, dan pinggang yang diikat dengan kristal dan benang bulion perak. Pakaian, gaya No. 881032, dijual dengan harga $ 2,495 dan kini berada di kedai.

Dan inilah berita gembira: Pakaian itu direka sebelum ini perkahwinan diraja! Inilah Theia Creative Director Don O’Neill membayangkan Kate Middleton memakai lorong! (Tebak dekat, Don!)

__Perkara pada pakaian perkahwinan Blair Waldorf? Adakah anda suka lebih kurang daripada pakaian perkahwinan Kate Middleton? Adakah anda memakainya sebagai pakaian perkahwinan anda?

__

Lebih banyak mengenai majlis perkahwinan selebriti:

  • Twihards, Mahu Lihat Lebih Banyak Bella dan Pernikahan Edward? Berikut adalah Trailers Dawn Breaking Extended yang baru!

  • Wanna See Holly dari Cincin Pertunangan Baru Berkilat Bachelor Pad 2? Saya Mempunyai Pic! (Plus, Ex-Fiance Her Kata Dia “Dihina” oleh Pengumuman Penglibatannya!)

  • Kim Kardashian Mempunyai Hari Perkawinan Impiannya – Kini Dia Ingin Memberi Anda Kepada Anda!

Lebih Banyak Cara Dapatkan Glamour:

Berbual dengan celebs, bintang fesyen VIP, pro kecantikan dan banyak lagi di laman Facebook kami! Lawati Facebook.com/glamour untuk jadual bulan ini!

Photo: Courtesy of Theia