Apabila kami berada di tengah-tengah perancangan perkahwinan, kami bersetuju dengan sepenuh hati sepenuh hati mengenai segala-galanya … seperti waffles menjadi “pergi,” sudah tentu, dan videografi “tidak.” Saya tidak tahu, penggambaran semuanya seolah-olah jenis tidak perlu Pada masa itu, saya fikir.

perkahwinan photography

Tetapi malam tadi, saya menonton beberapa video dari perkahwinan sepupu saya-oh my gosh, 1995, saya fikir? -Dan perkara yang paling lucu berlaku: tiba-tiba saya menyesal videography! Di sana, pada video sepupu saya, telah dikasihi saudara-saudara yang telah meninggal dunia-sangat mengagumkan untuk melihat mereka sekali lagi, kelihatan sangat gembira dan perayaan. Dan sepupu kecil saya ketika mereka masih kecil, menari dan menyanyi.

Mengikut kaji selidik 2006, hanya kira-kira 50 peratus daripada pengantin perempuan yang sudah berkahwin akan berfikir videografi adalah salah satu daripada sepuluh perkara utama yang boleh dimasukkan dalam perkahwinan. Selepas pengantin perempuan yang disurvei itu telah berkahwin, walaupun, jumlah itu meningkat hingga 75 peratus lebih daripada mereka berharap mereka sebenarnya akan mengadakan majlis perkahwinan mereka. Dan 98 peratus pengantin baru berkata mereka akan mencadangkan videografi kepada pasangan lain.

Kami mempunyai gambar-gambar yang hebat dan kenangan perkahwinan yang manis, sudah tentu-tetapi kini saya berharap kami mempunyai video ucapan ayah saya supaya saya dapat mendengar apa yang dia katakan, dan suami saya bermain biola semasa penerimaan. Kerana saya fikir-suatu hari nanti-anak-anak kita juga mahu melihatnya.

Jadi apa yang anda fikir: Betapa pentingnya penggambaran perkahwinan dan / atau penerimaan anda?

Foto: Thinkstock