Hanya dalam beberapa minggu yang singkat, keluarga diraja Sweden mengalu-alukan bekas model Sofia Hellqvist ke dalam kerajaaan diraja apabila dia berkahwin dengan Putera Carl Philip, yang ketiga dalam barisan untuk takhta Sweden. Jadi, dia sebenarnya bukan seorang puteri lagi, tetapi dia akan menjadi Puan Putera Carl Philip pada 13 Jun. Untuk mempersiapkan perkahwinan diraja, pengantin lelaki dan pengantin lelaki berkumpul bersama keluarga mereka di Royal Chapel di Stockholm semalam untuk mengambil bahagian dalam pembacaan upacara yang banns perkahwinan, yang berfungsi sebagai pengumuman rasmi bahawa pasangan itu berhasrat untuk berkahwin.

Untuk merayakan, di sini cincin pertunangan Sofia, bersama-sama dengan saudara perempuan ipar masa depannya, Putri Puteri Victoria dan Puteri Madeline.

Cincin Pertunangan 1: Sofia Hellqvist, berkahwin dengan Prince Carl Philip 13 Jun 2015

1 sofia hellqvist engagement ring prince carl philip royal wedding sweden 0517 getty

Nampaknya berlian bulat dalam halo bulat pada band split-shank dengan lebih banyak berlian dalam band. Gambar kedua-dua mereka adalah dari majlis hari ini. Tidak pasti apa paddles untuk.

Cincin Pertunangan 2: Puteri Madeleine, berkahwin dengan Christopher O’Neill pada 8 Jun 2013

2 princess madeline engagement ring prince carl christopher oneill royal wedding sweden 0517 getty

Nampaknya satu putaran puteri berlian puteri-hanya pada satu jalur paving, diapit oleh satu jalur paving di kedua-dua belah pihak. Dalam foto besar, keluarga, termasuk Princess Leonore, akan bertemu dengan paus.

Cincin Pertunangan 3: Crown Princess Victoria, berkahwin dengan Daniel Westling pada 19 Jun 2010

3 crown princess victoria engagement ring prince daniel westling royal wedding sweden 0517 getty

Cincinnya adalah yang paling mudah, berlian bulat pada set pinggang pinggang yang biasa. Gadis yang digambarkan adalah anak perempuan mereka, Princess Estelle. Dan foto itu dari semalam banns majlis perkahwinan.

Adakah kebetulan bahawa ketiga-tiga mempunyai tarikh perkahwinan pada bulan Jun. Menarik.

Adakah anda bangun awal untuk menonton perkahwinan diraja Sweden? Cincin pertunangan siapa yang anda suka terbaik?

Dalam berita yang berkaitan dengan kerajaan, Beatrice Borromeo bersedia menikahi Pierre Casiraghi, anak kedua Puteri Caroline dari Monaco akhir tahun ini.

Pernah tertanya-tanya bagaimana tarikh pertama Cinderella dan Prince Charming akan hilang? Inilah tekaan terbaik kami.