Sasaran adalah tempat yang paling besar di bumi. Maksud saya, di mana lain bolehkah anda membeli pengisar, sweater, Starbucks White Chocolate Mocha, dan pizza individu dari Pizza Hut sekaligus? (Jawapan: Tidak ada tempat. Setiap kedai lain adalah sampah dystopian berbanding dengan syurga yang Sasaran.) Itulah sebabnya ketika Hari Valentine digelar, diri saya sendiri tidak akan pergi ke # Kelab: Ia akan Target.

Kerana mari menjadi nyata di sini: Membeli set alat memasak baru dan lima pizza tertinggi individu jauh lebih terapeutik daripada membuang $ 60 pada sodas vodka yang disiram di beberapa bar rawak yang dipenuhi dengan pelanggan yang dipersoalkan. (Ya, orang itu tidak hanya menghidu rambut anda, dan sudah tiba masanya untuk GTFO.) Hari Penghargaan Orang Tunggal benar-benar bermula di Sasaran, di mana anda boleh membeli semua yang diperlukan untuk menjadikan rakan anda dalam hubungan hijau dengan iri: kaus kabur, beg popcorn, gunting mewah, papan permainan Clue …

Annnd gula-gula ini yang eksklusif Sasaran eksklusif. Ia tidak akan menjadi Hari Valentine tanpa membelanjakan separuh gaji anda pada gula-gula, bukan? Sasaran anda telah dilindungi tahun ini dengan pelbagai keseronokan manis sahaja boleh didapati di kedainya untuk masa yang terhad. (Dalam erti kata lain, dapatkan gula anda di belakang untuk Target dan merampas makanan ini sebelum mereka pergi! Kismis dan kasam bukan pengganti yang mencukupi untuk gula-gula, tidak kira apa yang dikatakan oleh nenek dan pakar pemakanan anda.)

Bukan orang gula? Sekiranya anda mempunyai seolah-olah satu jiwa, melihat apa yang Sasaran dalam stok akan berubah fikiran anda. Mari kita buat makanan pencuci mulut, bolehkah kita?

Hershey’s White Cookie Cupcake Kisses

PHOTO: Hershey’s, Target

Reese’s Pink Peanut Butter Hearts

PHOTO: Reese’s, Target

Russell Stover Champagne Chocolate Valentine

PHOTO: Russell Stover, Target

Cupid Coklat Susu Hershey

PHOTO: Hershey’s, Target

Dove Caramel & Chocolate Milk

PHOTO: Dove, Target

Ghirardelli Strawberry & Chocolate Valentine’s Square

PHOTO: Ghiradelli, Target

Ghirardelli Dark & ​​Truffle Valentine’s Chocolate

PHOTO: Ghirardelli, Target

Nerds Valentine Cherry and Lemon Boxes

PHOTO: Nerds, Target

Koleksi Coklat Hijau & Hitam

PHOTO: Green & Black’s, Target

Coklat Valentine M & M

PHOTO: M & M, Sasaran

Coklat M & M

Russell Stover Pelbagai Coklat Valentine

PHOTO: Russell Stover, Target

Skittles Pek Fun Valentine Wild Berry Valentine

PHOTO: Skittles, Target

Anda seorang yang percaya sekarang, bukan? Tiada apa-apa menyembuhkan Hari Valentine merasakan seperti banyak gula. (Juga, walaupun anda tidak sedih, gula-gula ini masih melakukan tipu daya anda sendiri, sempurna, mandiri, badass diri layak hari Netflix dan Reese!) Bagi anda orang dalam hubungan, saya rasa anda boleh mempunyai beberapa gula-gula ini, juga. Hanya jangan ambil semuanya. Bagi saya sesuatu!