Jika anda lebih suka minum Coca-Cola anda di bawah gerbang emas Mickey D’s, anda tidak bersendirian. Sebenarnya ada sebab mengapa Coca-Cola dari McDonald’s lebih sedap berbanding dengan rantai makanan segera lain-dan bukannya resipi rahsia atau gula tambah. Dalam satu kenyataan McDonald’s yang dikongsi di laman web mereka, rangkaian itu menyatakan, “Terdapat banyak sebab yang Coca-Cola sangat hebat di McDonald’s. Kami hanya mengikut garis panduan yang ditetapkan oleh Coca-Cola dan mengambil langkah-langkah untuk memastikan ia sama seperti ketika anda beli dalam botol. ” Nah itu cukup mudah!

Kenyataan itu berterusan, “Sirap air dan Coca-Cola adalah pra-dingin sebelum memasuki dispenser air mancur kami dengan nisbah sirap yang ditetapkan untuk membolehkan ais meleleh. Kami juga mengekalkan sistem minuman air sejuk kami supaya minuman anda sentiasa berada di puncak yang menyegarkan. Untuk memastikan minuman kami sentiasa memenuhi standard emas, kami mempunyai kaedah penapisan yang sesuai. “

Dan dengan nota yang kurang jelas, jerami McDonald juga meningkatkan pengalaman mencicipi anda. Mereka menerangkan, “Ia sedikit lebih luas daripada jerami tipikal, jadi semua rasa Coke dapat memukul semua tastebuds anda.” Ok, bahagian itu pukulan pikiran kita sedikit … dan membuatkan kita benar-benar dah dahaga. Bolehkah orang lain pergi untuk minum secawan sekarang? Kami akan berjumpa dengan anda di bawah gerbang.