PHOTO: Baiklah Starbucks

Adakah kebetulan semata-mata bahawa Hari Teh Iced Nasional berlaku pada hari Jumaat yang indah pada bulan Jun, atau apakah ini sebahagian daripada beberapa rancangan besar untuk membuat kita semua teruja untuk musim panas? Sama ada cara, ia merupakan alasan yang baik untuk menyelinap keluar dari pejabat untuk memecahkan iced-tea Starbucks. Tambahan pula, jika anda membawanya semula untuk bos anda, ia tidak akan dikenakan bayaran sesen pun! Serius. Hari ini sahaja, anda boleh berkongsi teh dengan rakan atau ahli keluarga (atau atasan anda) di Buy One, Event One Teavana Shaken Tea Event di kedai-kedai Starbucks yang mengambil bahagian di U.S..

Selain itu, untuk tiga hujung minggu seterusnya pada bulan Jun bermula hari ini, anda boleh melawat mana-mana kedai khas Teavana kedai untuk peluang untuk memenangi teh percuma sepanjang tahun, tanpa perlu membeli. Bunyi terlalu baik untuk menjadi kenyataan? Bukan, kerana Starbucks adalah adil itu hebat. Plus, mereka memberikan contoh percuma Raspberry Limeade, Nanas Berry Blue, dan Teh Hijau Stroberi Strawberry Lemonade. Jadi, ya, anda mungkin boleh pergi ke sana.

Dan seolah-olah itu tidak mencukupi, hingga 12 Jun anda boleh melawat Teavana.com dan dapatkan $ 25 off pembelian $ 60 termasuk penghantaran percuma, dengan menggunakan kod promo BIGDEAL. Bunyi kepada kami seperti cara yang sempurna untuk menanam campuran teh Teavana kegemaran anda, dan kini anda boleh mencubanya di rumah sepanjang musim panas!