Berita yang benar-benar indah untuk sesiapa sahaja yang mempunyai susunan gambar dan gambar yang perlu dirangka, tetapi tidak menemui masa untuk sampai ke sana. (Kami tahu-rasanya seperti banyak kerja!) Framebridge sedang berusaha untuk membuat proses tidak menyakitkan dengan melakukannya untuk anda, menawarkan pos percuma ke dan dari untuk karya seni anda dan harga yang tidak berada di mana-mana dekat sebagai gila seperti yang anda mahu meneka. Jika anda hanya ingin mendapatkan imej dari iPhone anda ke dinding, anda juga boleh menghantar fail digital.

Bagaimanakah ia berfungsi? Pilih gaya bingkai yang anda mahu, melukis karya seni anda, dan kemudian duduk dan tunggu ciptaan tersuai anda akan dihantar kembali, secara percuma, dari kemudahan pengeluaran Framebridge. Penghantaran kembali juga termasuk perkakasan gantung, meninggalkan anda kira-kira sebab sifar kerana tidak mempunyai ruang tamu yang indah dilantik.

Harga diseragamkan dan berdasarkan ukuran apa sahaja yang anda bingkai. Lebih besar, pada 32 inci dengan 40 inci, adalah priciest pada $ 159. Lihat semua harga di sini.

framebridge bedroom framed art wooden headboard

Ia adalah ketakutan mengenai harga berbingkai yang tidak masuk akal yang membuat syarikat itu bergelut, selepas pengasas dan CEO Susan Tynan mengalami masa yang sangat berharga yang menjadi jambatan untuk membelanjakan $ 1,600 untuk meletakkan beberapa poster taman negara yang dibelinya dalam perjalanan jalan raya.

“Saya terlalu malu untuk pergi keluar! Saya benar-benar menolak pembingkaian peribadi selepas itu dan sengaja mengelakkan seni yang diperlukan untuk dirangkaikan. Perjalanan khas ke Maghribi Saya meluangkan masa untuk membeli satu set cetakan yang cantik kerana saya tidak untuk menjalankan perniagaan yang akan lebih mahal daripada perjalanan itu sendiri, “dia teringat. “Saya mula bercakap dengan orang lain dan menyedari bahawa kita semua merasakan cara yang sama. Kenapa sangat mahal dan keresahan untuk merangka perkara yang kita cintai?”

Framebridge juga telah mula menawarkan perkhidmatan galeri dinding khas, di mana anda akan mendapat nasihat pakar mengenai bagaimana mengatur seni anda dan pelan langkah demi langkah tentang cara menggantungnya semua (termasuk pengukuran yang tepat). Pakej ini adalah $ 99 dan termasuk kredit yang digunakan untuk membingkaikan.

Sebelum anda bergegas untuk mencari setiap perkara yang perlu anda bina, pronto, mengambil masa yang lama dan dapatkan inspirasi daripada pelbagai projek yang telah mereka sediakan:

framebridge bedroom framed art nightstand
framebridge bedroom framed art gallery wall
framebridge art examples large entry hall
framebridge art examples

Hidup di tempat yang kecil? Datanglah 13 item Perkakasan Pemulihan baru yang sempurna untuk sebuah apartmen kecil.