PHOTO: Getty Images

Seth Rogen mengimbas kembali pemanduan selama sejam dengan ayahnya ke bar sukan rawak di luar Vancouver kerana mereka mempunyai apa yang dianggap ayahnya sebagai nachos terbaik di dunia. Sehingga hari ini, pelakon itu suka nachos begitu banyak, dia akan membawa mereka ke atas poutine, khazanah makanan negara asalnya di Kanada. Tetapi hari ini, Parti Sosej bintang dan cowriter membuat pilihan yang bertanggungjawab-orang dewasa apabila ia datang kepada makanan (walaupun dia akan sentiasa dapat mencium Bau Petua Dorito dari satu batu jauhnya).

“Saya baru berusia 30-an di mana saya tidak bersenam dan makan lebih baik, saya hanya sakit fizikal,” kata Rogen pada episod podcast minggu ini. “Saya mendapat pedih ulu hati, saya sakit kepala, saya mempunyai keradangan, saya tidak boleh makan malam, ada makanan yang terlalu berasid-itu mimpi ngeri.”

“Ayah saya memberi amaran kepada saya, dia seperti, ‘Apabila saya bertukar 35 badan saya terlepas. Ia seolah-olah seseorang menembak saya dari meriam ke dinding. ‘”

Walaupun Rogen tidak masuk jus dan hal-hal smoothie, hari ini anda lebih cenderung untuk mencari dia makan ikan panggang, sushi, dan sayur-sayuran daripada makanan ringan-walaupun tidak selalunya tanpa pertarungan.

“Ia selalu merasakan kerugian apabila anda makan salad,” katanya. “Rasanya seperti anda tidak dapat membuat sesuatu yang lebih baik.”

Bagi edibles: Dia akan mengambil gula-gula di atas brownie jika dia terpaksa memilih, tetapi “masalah dengan makanan rumpai adalah anda tidak tahu jika anda akan dilontarkan untuk dua hari atau dua jam akan datang. ” <— Truth. Sausage Party hits theaters August 12. Klik di sini untuk podcast minggu ini.

Berkaitan: Seth Rogen Adalah Ujian Rindu Tali Genius