Inti Anna yang indah kami memperkenalkan saya kepada laman web yang hangat untuk perkara-perkara yang baik, hebat! Saya mesti katakan, saya agak ketagih.

0616 book of awesome sm

Blogger Neil Pasricha memulakan 1000 Perkara Awesome beberapa tahun yang lalu; dia telah melalui beberapa masa yang sukar dan mencipta laman web ini dengan harapan mendapat “perkara yang kembali ke landasan dengan membicarakan satu kegembiraan yang sederhana dan universal setiap hari.” Bukankah itu cantik? Sudah tentu, laman webnya menjadi sangat – dan difahami – popular. Malah, blog Neil baru-baru ini dibuat menjadi sebuah buku: Buku Awesome.

Begitu banyak internet seolah-olah menjadi pertandingan keluar-snarking; Ia adalah indah untuk melihat sesuatu yang meraikan perkara-perkara kecil yang kita semua suka. Potongan-potongan ini sangat mengejutkan dengan saya:

981 Memakai seluar keluar dari pengering

538 Tertawa begitu kuat kamu mula menangis

559 Mendapatkan ke McDonald’s betul apabila mereka beralih dari sarapan pagi hingga makan tengahari

598 Rahsia menghidu ketiak anda dan menyedari anda tidak berbau busuk

677 Apabila anda canggung berdiri sendiri dengan dulang kantin penuh makanan dan kemudian tiba-tiba melihat rakan anda melambai pada anda

713 Melangkah ke bilik mandi apabila ia sudah pada suhu yang sempurna

805 Bau krayon

Aneh tapi benar: Saya sebenarnya menyimpan kotak krayon di atas meja saya kerana alasan ini. Senarai Neil telah mencapai 1000; Walau bagaimanapun, laman web ini kini menghitung dari 1000 dan setiap jawatan termasuk mesej sayang dari pembaca.

____Saya saya yang terakhir mendengar tentang laman web ini ?! Apakah beberapa perkara yang mengagumkan, setiap hari yang membuat anda tersenyum? Mendapatkan kad yang tidak dijangka daripada rakan? Sisi bantal sejuk? Memakai sweatshirt kolej lama lelaki anda tidur? Semalam, saya menyedari bahawa saya mempunyai bar coklat, marshmallow dan keropok graham di pantri saya. Saya berubah menjadi mesin yang hebat! ____

Perlu sedikit lagi tersenyum? Teruskan membaca…

  • Bagaimana untuk berpakaian kaya dengan gaji seorang gadis yang sebenar.

  • Sederhana, meningkatkan perasaan mood yang mengatakan anda akan suka!

  • Cara tidak membingungkan untuk mencerahkan ruang kerja anda.

Lebih Banyak Cara Dapatkan Glamor

Lawati Shopglamour.com untuk barangan comel bermula pada hanya $ 10!

Masukkan undian Glamour terbaru!

Ikuti kami di Twitter

Tambahkan kami ke laman utama iGoogle anda

Photo: 1000 Awesome Things