Hi Emily,

Saya baru-baru ini mula melihat seorang lelaki baru. Dan saya mempunyai refleks gagak yang dahsyat. Suka jujur ​​sekali. Saya menggembirakan setiap kali dia pergi terlalu dalam, dan saya tidak benar-benar suka rasa air mani. Di antara kedalaman dan bimbang tentang rasa, saya menjadi begitu tegang. Apa yang saya mahu lakukan ialah menyelesaikan kerja tanpa kelihatan seperti orang bodoh. Adakah semuanya di kepala saya, atau ada cara untuk menyelesaikan masalah ini?

Emma, ​​22, Indiana

Hi Emma,

Biar saya mulakan dengan mengatakan bahawa dapat menjadi tekak dalam tidak sinonim dengan kerja tamparan hebat. Pertama, beritahu dia bahawa anda ingin mengawal kedalaman. Walaupun apa yang lucah anda fikir, sebahagian besar dari ujung saraf sebenarnya di hujung zakar. Menggunakan tangan anda untuk membuat geseran pada aci boleh merangsang bahagian mulut anda tidak dapat dicapai.

Walau bagaimanapun, saya benar-benar memahami mengapa anda mahu dapat mendalam. Berita baiknya ialah anda pasti boleh melatih tekak anda dan memperbaiki refleks gagak yang pesky. Di sini, beberapa cara untuk membuat anda bertiup seperti pro:

Keluar Pertama:Apabila cuba memberikan pekerjaan tampuk pembunuh, ia adalah semulajadi bagi anda untuk tegang, terutama jika semua yang anda bimbang adalah bagaimana ia akan rasa pada akhir. Cuba melonggarkan, dan mempunyai orgasme (atau dua) terlebih dahulu. Sebaik sahaja anda sudah selesai, anda akan menjadi lebih santai dan akan benar-benar mahu memulangkannya, memandangkan pasangan anda telah melakukan tugasnya dengan baik.

Keretapi Tekak Anda:Anda sebenarnya boleh melatih diri untuk tekak yang mendalam, tetapi akan mengambil sedikit masa untuk mendapatkan refleks kemaluan anda di bawah kawalan. Mulailah dengan menggunakan jari yang bersih dan letakkannya ke bahagian belakang kerongkong anda sehingga anda pada titik yang biasanya membuat anda gag. Santai leher anda dan bernafas melalui hidung anda, tahan selama 10 saat, kemudian tarik balik.

Lakukan ini beberapa kali, kemudian mulai lebih mendalam-anda akan melihat refleks lelucon anda menjadi kurang sensitif. Sekiranya anda mempunyai alat vibrator dildo atau phallic, anda boleh mula berlatih dengan itu dan anda akan lebih selesa. Ia mungkin mengambil sedikit masa, tetapi akhirnya, tekak anda akan siap untuk lebih.

Tambah Topping Little:Setakat rasa air mani berjalan, tidak banyak perkara yang boleh dilakukan. Terdapat buah-buahan dan makanan tertentu yang boleh dimakan pasangan anda yang telah dikatakan membuat air mani lebih manis, tetapi tidak cukup manis untuk tidak merasa seperti, baik, air mani.

Walaupun ini mungkin tidak benar-benar menutupi rasa, menggunakan beberapa talian Gelato Sistem JO pasti dapat membantu. Mereka mempunyai rasa seperti espresso hazelnut dan tiramisu yang benar-benar merasakan cukup hebat untuk memakai ais krim. Tambah sedikit dab untuk ahlinya semasa seks oral dan apabila dia mendapat hampir klimaks, tambah sedikit lagi. Dan jika anda perlu meludah di atas lantai, hei, tidak ada yang menghakimi.

Dengan sedikit kesabaran, latihan, dan otot-otot kerongkong yang rancak, refleks gagak sensitif anda akan menjadi perkara masa lalu.

XX, Emily

Lebih lanjut mengenai Glamour.com:

-A panduan pemula untuk mencintai pelincir

-Saya telah melakukan Quest Bulan-Bulan untuk Mencapai Berbagai Orgasme

-Tiba-tiba Mereka: Berikut adalah Anugerah Toy Seksual Glamour 2017