0224 annoying relationship sayings sm

Saya telah mendapat beberapa permintaan untuk membuat senarai klise hubungan yang menjengkelkan. Ini bermakna semua perkara yang dikatakan rakan-rakan pasangan anda, atau hanya kebijaksanaan umum yang anda dengar tentang cinta dan hubungan … yang anda dapati menjadi lemah, tidak mungkin, salah, dan / atau apa-pernah. Jadi di sini mereka, tanpa perintah tertentu (lihat jika anda bersetuju, selepas melompat!).

“Saya telah berkahwin dengan sahabat saya.” Daripada ini, seorang teman wanita yang berkahwin menulis, “Oh, anda jadi unik! Pasangan anda adalah KANAK-KANAK TERBAIK anda? Wow. Suami saya mungkin adalah orang kegemaran saya untuk menghabiskan masa dengan, tetapi … saya ada banyak kawan-kawan yang hebat dalam hidup saya. “Ini adalah benar. Mungkin pasangan anda adalah sahabat terdekat anda, atau yang terbaik lelaki kawan, tetapi dia tidak perlu menjadi akhir anda semua. Jadi hentikan membuat orang lain berasa buruk.

“Ia adalah cinta pandang pertama.” Benar? Pertama penglihatan? Anda tahu bagaimana orang itu akan berbunyi, bertindak, bertindak, berfikir, dan merawat saudaranya?

__ “Anda tidak boleh membantu siapa yang anda cintai.” __Oooh. Ini adalah alasan bagi orang yang jatuh cinta kepada orang yang sudah berkahwin, atau ia merupakan alasan untuk orang yang sudah berkahwin yang mengambil perempuan simpanan.

“Ia tidak bermakna apa-apa.” Mungkin ia tidak bermakna apa-apa kepada orang yang mengatakan ini, tetapi penipuan pasti bermakna sesuatu kepada orang yang anda perlu mengatakannya!

“Saya harus pulang ke rumah bola dan rantai.” Hei, buddy, jika isterimu begitu seret, kenapa kau menikahi dia? Dan apa yang membuatkan anda sangat hebat? Kenapa wanita selalu dicat sebagai polis berduri / tidak semestinya / lapuk?

“Saya perlu menjaga anak-anak.” Apabila ayah mengatakan ini, ia benar-benar mendapat ibu. Anda tidak menjaga anak, awak keibubapaan.Apa hubungan cliches hubungan atau petikan yang benar-benar sampai kepada anda? Bunyi di bawah!

* Apa Dengan Semua Spam di Seksyen Komen?

Sakit semua iklan yang menjengkelkan di bahagian komen akhir-akhir ini? Begitu juga kita! Kami menguruskan laman web ini dengan kerap dan memadam spam secepat mungkin, tetapi baru-baru ini, jumlah spam telah meningkat secara dramatik. Kami sedang berusaha untuk menghalangnya secara kekal, jadi tolong bawa kami, dan ketahuilah bahawa kami bersemangat kerana anda akan menyingkirkan perosak ini. *

Sementara itu, sila terus gunakan butang Laporkan Penyalahgunaan untuk membenderakan spam – ia benar-benar membantu! – dan terus meninggalkan maklum balas yang cemerlang di bawah. Sekiranya anda mempunyai soalan segera tentang spam, sila hubungi kami.

Dan nota khas kepada anda, spammer; kami secara rasmi mengisytiharkan anda JANGAN besar.

Lebih Banyak Cara Dapatkan Glamor

Lawati ShopGlamour.com untuk barangan comel bermula pada hanya $ 10!

Masukkan undian Glamour terbaru!

Ikuti kami di Twitter!

Tambahkan kami ke laman utama iGoogle anda.

Foto: Imej Comstock