Ah, seks pagi. Ada yang menghindarinya, yang lain hanya memujainya. Sekiranya anda bukan ahli #TamamAM, kami berharap anda boleh mempelajari tip pakar atau dua di sini dan mengubah fikiran anda. Dan jika anda semua tentang alur AM, kami mendapat tip beruap dari kebaikan yang akan meniup pikiran anda.

Tetapi sebelum anda memulakan-mengapa docs dan pakar seks bersumpah dengan sesi pagi di antara helai? Ia mudah. “Bahagian seks pagi yang paling baik ialah anda berehat dan berehat. Relaksasi adalah asas kebangkitan dan pada waktu pagi sebelum kesibukan dan kesibukan hari anda adalah masa yang tepat untuk menjadi seksi dengan pasangan anda, “kata Megan Fleming, ahli terapi hubungan seks di New York City. Bonus: “Tahap testosteron lebih tinggi pada waktu pagi yang menyebabkan keinginan seksual meningkat,” kata Shannon Chavez, ahli psikologi dan ahli terapi seks yang disahkan di Los Angeles. Baca terus, dan buang semula penghibur anda (atau tidak!) STAT…

1. Nikmati diri sendiri terlebih dahulu.
“Mornings mulai perlahan bagi kebanyakan orang jadi seks pagi tidak boleh terlalu mengejutkan atau olahraga,” menasihati Gloria Brame, ahli terapi seks dan pengarang Seks untuk Pertumbuhan. “Stoke api anda sendiri dengan membelai diri anda dengan keseronokan, kemudian mulailah bekerja pada pelukan lembut dan ciuman lembut ke badan pasangan anda.” Sekali perkara panas dengan pasangan anda, jangan merasa seperti anda perlu membuat gelung ke bilik mandi untuk berus gigi anda: “Jika anda mempunyai perasaan bahawa seks mungkin akan datang, ambil air yang cepat untuk mengambil kelebihan,” mencadangkan Laurel House, jurulatih dating dan bersama-host The Great Love Debate podcast.

2. Sekatkan ke dalam beberapa lisan beruap.
“Sesetengah orang bertindak balas secara negatif sekiranya anda menyelam untuk alat kelamin mereka segera [jadi bermula dengan tip # 1], tetapi sedikit foreplay pada waktu pagi berjalan jauh, terutama untuk wanita,” kata Brame. “Seks oral biasanya merupakan cara yang cepat dan rendah untuk mendapatkan seseorang di waktu pagi, dan cara yang sempurna untuk menghilangkan keinginan dalam keadaan yang menawan.” Inilah cara untuk membawanya turun ke bawah (dan membuatnya bertiup, untuk boot).

3. Atau pergi untuk itu 69.
“69 adalah kedudukan yang baik untuk seks pagi kerana anda tidak perlu bimbang tentang nafas pagi atau rasa kesal diri tentang bagaimana rupa anda,” kata Chavez. “Anda boleh menggunakan tangan dan mulut anda untuk merangsang badan pasangan anda dan meneroka menghisap, menjilat, membelai, dan menggembirakan pasangan anda dengan mulut dan tangan anda.” (Hei, anda perlu menyikat gigi selepas anda keluar tidur anyways, jadi anda juga boleh melakukannya sebelum anda bangun untuk hari itu.)

4. Katakanlah hello untuk mandi foreplay.
Ditekan untuk masa? Kemudian engkol mandi dan bunuh dua burung dengan satu … muncung. “Seks di bilik mandi boleh membangkitkan anda dan menjadi cara sensual untuk memulakan hari anda,” kata Chavez. Tetapi terlebih dahulu, cuba ini: “Mulailah dengan berbelanja antara satu sama lain dan merasakan sensasi apabila air menyentuh badan anda. Cium dan usahakan pasangan anda dan terokai pelbagai sentuhan dan rangsangan yang berbeza. “Ingat, seks mandi tidak semestinya bermaksud penembusan. Anda boleh memilih rangsangan tangan atau melancarkan bersama untuk membuat perkara-perkara beruap semasa anda memerah.

5. Kemudian berseronok dengan beberapa jenis mandi mandi penuh.
Pertama, anda akan mahu pelincir di sini. Mengapa? “Walaupun ia mungkin menyalahi undang-undang, mana-mana dan semua percubaan dalam seks mandi perlu memasukkan pelincir. Kelimpahan air mencuci pelumas semulajadi wanita, yang boleh mempunyai kesan pengeringan dan membuat penembusan tidak selesa, “menasihatkan Emily Morse, tuan rumah podcast Sex With Emily (dan teman Glamour). Sekarang, untuk perkara yang menyeronokkan: “Mandi petang mungkin memberi lebih banyak masa untuk melepaskan jawatan yang lebih mencabar, tetapi pada waktu awal membuatnya selamat dan mudah. Mulailah berdiri dengan tangan anda menekan dinding pancuran dan kaki anda tersebar sedikit, dan pasangan anda memasukimu dari belakang. “Semasa anda menambat tangan anda dengan tangan yang ditanam di dinding, ini akan membebaskan tangan pasangan anda untuk berkeliaran di seluruh badan awak. Ingin mengambil sesuatu sehingga tahap? Cuba cadangan Morse dan berbelanja secara besar-besaran pada mainan seperti span mesh bergetar ini.

6. Cuba beberapa sudu.
Pasti, anda tidak boleh mencium dalam kedudukan ini. Tetapi jika nafas pagi adalah kebimbangan (lihat # 1), ayunkan ini dan masih merasa rapat dengan pasangan anda. “Jika anda tidur dalam kedudukan sudu, hanya tekankan sudu itu bersama sedikit lebih dekat,” komen House. “Shimmy dari seluar dalam anda dan tekan punggung anda menentang lelaki yang tegak anda. Dia boleh melekatkan tangannya di sekeliling anda, memegang perut dan dada anda dan menarik anda lebih dekat ketika dia mendorongnya ke dalam anda. “Untuk membuatnya lebih panas, gerakkan tangan anda di antara kaki dan cawan lembut dan urut bolanya. Jika anda bukan penggemar burung awal, pertimbangkan ini: “Mengekalkan masa bersebelahan dan melibatkan seks boleh melepaskan oxytocin-hormon yang bertanggungjawab terhadap perasaan sambungan dan keselamatan,” kata Chavez.

7. Turun di cowgirl.
“Berbeza dengan kedudukan sudu, cowgirl mungkin kelihatan seperti banyak kerja. Tetapi memandangkan hakikat bahawa ia adalah salah satu kedudukan orgasmic yang paling tinggi bagi wanita, dan anda bangun awal untuk melakukan perbuatan itu, anda mungkin juga mendapatkan yang paling bangga untuk anda, “kata Morse. Dengan seorang lelaki di belakangnya dan anda memegang pemerintahan di atas, anda akan mendapat kawalan penuh ke atas kedalaman dan kelajuan-supaya anda dapat memperbesar apa yang terasa paling baik untuk anda. Pro-tip: “Daripada melompat ke atas lelaki anda (yang, berhadapan dengannya, ini mungkin terlalu awal), cuba bergoyang ke belakang atau ke atas pinggul anda. Pergerakan ini memberikan tekanan yang sempurna pada kelentit anda, dengan harapan menghasilkan orgasme yang cukup kuat. “Bagi membanjiri badan anda dengan semua hormon yang baik-baik itu? Itulah kejutan pagi percuma jawa yang baik yang boleh kita dapatkan di belakang.