Kami telah menetapkan bahawa Kesyukuran tidak benar-benar bercuti seksi, dan itu baik-baik saja. Kekuatannya terletak di tempat lain, ditutupi dengan kuah. Tetapi selepas berpesta, ia menawarkan banyak perkara yang selesa untuk dilakukan dengan lelaki anda.

1123 lazy couple sm

Atau anda tahu, tinggal di katil sepanjang hari. Itu bunyi yang menarik untuk saya!

Hanya kerana ia bukan masa paling gemuk tahun tidak bermakna anda tidak membelanjakannya dengan yang lain penting, dan ada beberapa perkara yang hebat untuk dilakukan bersama. Sebagai contoh:

Dapatkan maklumat tentang satu sama lain sebelum anda bersama. Jika anda melawat kampung halamannya, adakah dia memandu anda melalui bandar dan menunjukkan sekolah menengah atau taman di mana dia digunakan untuk bermain besbol. Atau pergi melalui album foto lama dan buku tahunan sekolah menengah (dengan izinnya, tentu saja, saya tidak bermaksud untuk menggalakkan pengintipan!) Dan ketawa, dengan penuh kasih sayang, di kacamata geeky dan potongan rambut yang buruk.

Hiaskan untuk Krismas. Cuti-cuti sangat menyeronokkan, anda juga boleh mula segera mempersiapkan untuk yang akan datang! Pasang lampu anda, buat senarai belanja Krismas anda, turunkan karangan bunga dan perhiasan anda dari loteng. Dan teruskan dan bermain “Semua Saya Ingin Untuk Krismas Adakah Anda”, anda tahu anda berdua mahu.

Re-enact tarikh sekolah tinggi yang canggung (percayalah, akan lebih baik kali ini). Sekiranya anda tergantung di salah satu rumah ibu bapa anda untuk hujung minggu yang panjang, ulangi keadaan tarikh yang tidak baik pada remaja anda, apabila seorang lelaki akan datang untuk menonton filem di sofa ibu bapa anda, dan sama seperti dia meletakkan tangannya di sekeliling anda , ibu anda akan tongkang dengan makanan ringan. Apa yang kelihatan memalukan sebagai seorang remaja mungkin kelihatan seperti AWESOME sebagai orang dewasa. Makanan ringan dan kabel percuma ?? Kenapa ini pernah menjadi masalah? Anda dewasa sekarang, anda boleh membuat beberapa masa lagi.

Pergi dua kali ganda – dengan ibu bapa anda. Anda mungkin berfikir bahawa anda mempunyai masa keluarga yang terlalu banyak, tetapi jika anda melekat selama beberapa hari, peluang untuk petang dewasa dengan lelaki dan ibu bapa anda tidak datang yang kerap jika anda tidak semua tinggal di bandar yang sama. Pasti, membiarkan ibu bapa anda menjaga anda seperti yang mereka lakukan ketika anda seorang kanak-kanak adalah menyeronokkan untuk seketika, tetapi anda masih mahu orang anda menghormati lelaki dan hubungan dewasa anda. Oleh itu, paksa diri anda keluar dari baju pelindung anda dan pergi ke makan malam supaya mereka boleh mendapatkan masa yang berkualiti dengan anda sebagai pasangan, tanpa cuba memberi makan 26 orang pada masa yang sama.

Mempunyai sisa makanan. Cabaran antara satu sama lain untuk mencipta resipi yang paling kreatif dengan menggunakan semua bekas Tupperware yang penuh dengan barang yang anda bawa ke rumah. Apa yang akan kamu buat bersama? Turki dan wafel untuk sarapan? Pinggan kentang yang terungkap? Jangan ragu untuk menghantar resipi terbaik kepada saya, terima kasih.

Mulakan latihan untuk 5K. Kerana apa yang lebih banyak inspirasi untuk mendapatkan bentuk bersama daripada sakit perut yang gila dan seluar jeans yang ketat, anda berdua bertarung hari ini?

Shop ’til you drop, bersama-sama. Saya secara amnya mengejek idea untuk keluar dari katil di waktu malam untuk tawaran Black Friday, tapi teruskan. Di sana adalah sesuatu yang ikatan mengenai bangun di padang hitam, menghisap galon kopi hitam, dan bersiap sedia untuk berlumba-lumba untuk skrin kecil murah itu. Selain itu, mungkin anda akan menyimpan beberapa wang untuk hadiah percutian, yang bermakna anda boleh mengambil keputusan pada hari Krismas.

Atau ketawa pada mereka yang melakukannya. Black Friday shopping bukan gaya anda? Saya tahu, ia adalah yang paling teruk. Oleh itu, pergi keluar untuk sarapan pagi yang lazat, sebaik-baiknya dengan kerusi tingkap di sebuah restoran berhampiran pusat membeli-belah tempatan anda, supaya anda boleh ketawa pada kegilaan yang berlaku di sekeliling anda semasa anda menghirup Bloody Mary dan bersantai.

Bagaimanakah anda berehat selepas hari raya? Adakah anda santai atau pembeli? Adakah anda menghabiskan hari dengan lelaki anda, dengan keluarga anda, atau dengan kedua-duanya (atau tidak)?

Lebih banyak inspirasi:

Hanya dalam Masa untuk Cuti: Pagi Termudah Selepas Sarapan PERNAH

Gear Up untuk Winter Dating!

Tradisi Percutian Baru Dengan Teman Lelaki Anda: Jangan menjadi Grinch!

Foto: Thinkstock