Boo anda berjemur dalam cahaya pasca-coital hangat. Mereka perlahan-lahan mengangguk dalam kegembiraan orgasmic. Sementara itu, anda berdoa penggetar anda sepenuhnya dicas sehingga anda boleh menyelesaikannya juga. Atau mungkin anda mahu melihat sama ada anda boleh turun tanpa mencetuskan getaran pertengahan sesh. Mungkin anda hanya mahu itu, dan bukannya bergantung pada mainan kegemaran anda apabila anda merasa seperti sesi solo, anda boleh mendapatkan klimaks dengan mudah. Apapun alasan anda, kami ada di sini untuk membantu.

Kami semua tentang membawa mainan yang seksi dan suka bermain di tempat tidur, dan kami tahu bahawa mereka adalah cara yang hebat untuk meneroka seksualiti anda. Bincangkan kata-kata Emily Morse, tuan rumah podcast Sex With Emily (dan penyumbang Glamor), untuk membebaskan ketakutan anda sekarang: “Pastikanlah, kegunaan penggetar secara tetap tidak akan menyebabkan anda tidak dapat melakukan orgasme secara manual,” katanya. . Tetapi jika anda merasakan anda bergantung pada Lioness anda, Crescendo MysteryVibe atau Nova Weibe-Vibe secara eksklusif dan ingin orgasme sans bateri, di sini adalah tip pakar seks untuk menjadikannya berlaku.

1. Pertama, RELAX.

Mainan seks memainkan peranan penting dalam penemuan seksual kita dengan diri kita sendiri dan dengan rakan kongsi kita. Hallelujah itu! “Tidak ada aturan yang mengatakan setiap pertemuan mestilah dua badan sahaja, terutama jika anda boleh mengandalkan penggetar anda lebih daripada pasangan anda untuk orgasme setiap kali. Sekiranya anda sedang bergelut dengan rasa malu, tiba masanya untuk melepaskan diri, “menasihati Gloria Brame, ahli terapi seks dan pengarang Seks untuk Pertumbuhan. Sama seperti kedudukan seksual, anda tidak akan mahu menjadi mubaligh setiap hari sial. Oleh itu, lihat keluar dari rutin penggetar anda sebagai peluang untuk menemui persembahan menu à la carte baru yang membolehkan anda sama-sama dihidupkan. Anda mungkin dapat menemui anda seperti rangsangan manual lebih dan boleh mencapai orgasme yang lebih panjang dan lebih panjang apabila anda memasak mainan anda untuk digit anda.

2. Dapatkan fikiran anda dihidupkan.

Kadang-kadang apabila kita bergantung kepada penggetar, kita lupa untuk menukar minda kita “pada” kepada apa yang memberikan kita kesegaran erotik dan memberi tumpuan kepada menjadi hadir sepenuhnya (kedua-duanya dapat meningkatkan klimaks anda). “[Adalah penting untuk] ingat bahawa rangsangan adalah rangsangan fizikal dan psikologi. Organ seks terbesar kita adalah otak kita, jadi semak imbas diri anda! “Kata Megan Fleming, seorang ahli terapi hubungan seks di New York City. “Beberapa yang cuba:” Selesaikan di dalam minda anda beberapa pengalaman seks kegemaran anda sepanjang masa, meneroka fantasi anda, berus pada bacaan erotik. Kemungkinannya sebagai tidak terbatas sebagai imaginasi anda. “Maafkan kami kerana kami menghidupkan vid porno impian kami …

3. Perhatikan apabila anda paling menikmati sesi solo.

“Orgasme boleh menjadi sukar untuk bergantung kepada mood anda, kesihatan anda, tempoh anda, tahap keletihan anda, [dan banyak lagi],” kata Brame. “Ini tidak benar pada lelaki, yang fisiologinya beroperasi dengan cara yang berbeza dan siapa yang boleh mencapai ereksi dan orgasme dari rangsangan yang sangat mudah (geseran).” Jadi, jika anda digunakan untuk melancap, katakan, selepas gim pada waktu petang, anda mungkin ingin menggoncang perkara-perkara di atas dan cuba sibuk di bilik mandi AM anda. Anda mungkin mahu menyimpan catatan harian menjejaki faktor-faktor ini selepas setiap kali, hanya untuk melihat apa latar latar belakang untuk senario keseronokan ideal untuk anda.

4. Biarkan jari anda berjalan.

Tidak pasti di mana untuk bermula? Cuba ini: “Ambil penunjuk dan jari tengah dan letakkan pada klitoris dan tudung klitoris (kulit tepat di atas bahagian klitoris yang kelihatan),” kata Morse. “Cuba bergerak jari-jari anda dengan perlahan dalam gerakan bulat, bereksperimen dengan tekanan dan strok yang berlainan sehingga anda mendapati apa yang terasa paling baik untuk anda. Kemudian simpan irama yang mantap sehingga anda mencapai klimaks yang lazat. “Jangan kecewa jika anda tidak dapat turun pada mulanya: mungkin mengambil sedikit usaha untuk mendapatkan semula sensitiviti tanpa ditambah oomph daripada mainan. Sebaliknya, nikmati keseronokan yang perlahan dari rangsangan yang semakin meningkat dan memperkukuhkan kesedaran anda di mana tempat keseronokan peribadi anda berada.

5. Crank down volume.

Daripada melancarkan kalkun sejuk sebelum menjelajah rangsangan manual, anda mungkin mendapati cara yang lebih baik untuk meredakan mainan anda: “Jika anda dikondensasikan kepada penggetar elektrik, anda mungkin ingin mencuba alat penggetar kelajuan yang berkuasa (kurang sengit) pada penetapan terendahnya, “menawarkan Fleming. Selepas beberapa sesi, anda mungkin akan menyedari kepekaan anda dipertingkatkan pada tahap yang lebih rendah ini dan anda boleh mendapatkan sepenuhnya dalam suasana tanpa letupan ke mod terkuat. Orgasme menanti walaupun anda memanggil semula pada kelajuan pendikit dan corak fikiran yang berputar, kami berjanji.

6. Atau, gunakan kedua-dua tangan anda dan mainan untuk mencapai minda yang bertiup Big-O.

Kaedah combo ini mungkin yang terbaik dari kedua-dua dunia. “Bermula dengan getaran rendah, menggoda diri sedikit melalui fasa gairah, dan kemudian beralih ke jari anda untuk membawanya ke rumah,” kata Morse. Campurkan perkara dengan perintah yang anda beralih antara kedua-dua, tempo penggetar anda, dan juga berapa lama anda menggunakan setiap kaedah sebelum bertukar. “Sebelum anda tahu, anda akan berada di tengah-tengah orgasme seperti yang anda tidak pernah sebelum ini!”

7. Bersukacita mengetahui bahawa penerokaan solo akan meningkatkan kehidupan seks pasangan anda juga.

Sama ada anda memilih untuk menenangkan perkara dengan intensiti penggetar anda, melancap dengan jari anda atau menggunakan gabungan kedua, terdapat bonus yang cukup kemas untuk semua kerja kesenangan ini: “Mengenali tangan anda secara langsung dengan bahagian wanita anda tidak hanya penting apabila nikmatilah diri anda, tetapi juga supaya anda dapat mengarahkan jari orang lain ke arah tempat yang manis, “tambah Morse. Semakin baik anda mengetahui badan anda, semakin baik anda dapat menawarkan bimbingan di tempat tidur kepada orang lain.

8. Jangan biarkan orgasme menjadi matlamat anda sahaja.

Nilaikan kegembiraan keintiman peribadi, mengalami gelombang yang berbeza dan jenis keseronokan, dan juga meneroka melancap bersama. “Buat keintiman dan ikatan titik (yang mana otak anda ingin anda melihatnya juga, dengan cara ini),” menasihati Brame. “Ini adalah masa yang tepat untuk meningkatkan kemahiran sensual anda dan mengembangkan repertoir seksual anda.” Anda mungkin mendapati bahawa mempelajari titik peribadi peribadi anda, menyambung dengan badan anda, dan menemui pencetus gairah baru mungkin lebih baik daripada O.