Kita semua tahu bahawa seks oral adalah penting. Kenyataan gembira: Salah satu daripada penjelmaan awal dalam kesusasteraan berlaku dalam satu stanza sekeping oleh penyair Romantik Inggeris, Percy Bysshe Shelley, yang meninggal pada tahun 1822. (Barisnya adalah “Suck on, menyedut, saya bersinar, saya bercahaya!” )

0416 lady sausage weird sm

Walau bagaimanapun, kerana sesetengah kanak-kanak perempuan sering tidak kenal pasti tentang apa yang berlaku di sana semasa bercakap, saya bertanya kepada rakan-rakan saya, A Gay Dude dan A Straight Dude, untuk meletakkan kepala mereka bersama (maksud saya kepala di atas leher mereka, orang) dan mencontohi 9 peraturan pekerjaan tampan teratas yang mungkin tidak pernah berlaku kepada kami. Di sini kita pergi.

9. Menelan, jangan meludah.

“Pengecualian adalah penghalang,” kata lelaki itu. Ia seksi, tiada tekanan dan tiada kekacauan. Ia juga mengatakan bahawa anda berada di dalamnya.

8. Segera hubungi mata.

Ia sangat seksi. Sekali-sekala. Tidak, seperti, mata gila … hanya sekadar seksi, suka bermain. Mereka hanya mengatakan bahawa tiada hubungan mata boleh menjadi dingin dan terpisah. Sekali lagi, ia hanya mengatakan anda masuk ke dalamnya.

__7. Deep-tekak dengan kemampuan terbaik anda.

Oh, seks mulut, binatang yang kejam. “Lebih banyak zakar kita boleh masuk ke dalam mulut anda, lebih baik,” kata lelaki itu. Jelas sekali anda tidak akan melancarkan fog penuh sepanjang masa, tetapi mereka mencadangkan anda memberikan pukulan terbaik anda. Tambah kawan gay saya, “Dan jika anda gag, itu benar-benar OK.” __

6. Rasa OK membuat bunyi.

Sesetengah orang, katakan kawan-kawan saya, mengatakan mereka berasa seperti mereka perlu sama-sama senyap dan mesin seperti semasa pergi untuk itu. Muncul di udara dan mengatakan sesuatu, atau hanya mengerang sedikit, sangat bagus.

5. Jangan takut untuk berkeliaran.

Ambil sarung tangan putih anda dan masuk ke sana. Kerosakan adalah sifat permainan. Dan pelinciran lebih banyak, semakin baik orang akan merasa.

4. Bekerja bola.

“Jangan menyerang mereka dengan kekuatan seribu matahari, tetapi beri mereka cawan.” Bola adalah kawan anda, katakan lelaki itu. Jangan abaikan mereka. Sekiranya zakar itu adalah pemain yang berpengalaman tinggi, bola adalah saudara-saudara kecilnya yang diabaikan, murid-murid lurus C yang tinggal di bayangannya. Beri mereka perhatian.

3. Biarkan tangannya berkeliaran bebas.

Dalam hubungan seks, dudes melihat dengan tangan mereka. “Dengan gadis-gadis yang begitu banyak saya akan bermain dengan payudara atau rambut mereka semasa mereka turun ke saya, tetapi mereka menghentikan saya,” kata lelaki lurus itu. Mereka tidak bermaksud untuk memecahkan tumpuan anda – mereka hanya masuk ke dalamnya, dan mahu anda berasa baik juga.

2. Perhatikan jika dia mula melakukan perkara pelvik yang tidak dapat dikawal yang saya benci, kerana itu bermakna sesuatu.

Rupa-rupanya langkah ini, ketika dianggap memaksa dan tidak lucu oleh banyak wanita, adalah lelaki yang cuba memberitahu anda sesuatu: “pergi lebih dalam dan / atau lebih cepat.” Oleh itu, sesuaikan mengikut keperluan.

1. Berikan perhatian yang berbeza kepada setiap bahagian zakar.

Setiap bahagian zakar berbeza dan harus diberi perhatian yang berbeza. Bahagian bawah lebih sensitif daripada bahagian atas, contohnya, frenulum sangat sensitif, dan sebagainya. Khususnya jika kulit jerung terlibat.

Setuju? Tidak bersetuju? Terkejut? Datang untuk udara dan beritahu saya di bawah!

Lebih banyak seks oral dan barangan dari Perspektif Guy:

The Pavlovian Blow Job – Is It OK?

Lelaki Mengaku: The 10 DON’Ts Of Sex Oral

Tips Seks Oral: Mulakan Pagi Mati Dengan Hak Ini

Cabaran Seks Oral Weekend: Rawat Delicious Untuk Dua

Foto: Thinkstock