12 cute couple sm

Apabila anda berada di kolej, adakah anda mempunyai teman lelaki? Nah, hari ini, gadis-gadis kolej mendapati lebih sukar untuk mendapatkan tarikh. Berikut adalah sebab yang mengejutkan…

The New York Times (dengan baik, Alex, sebenarnya!) Menulis sebuah artikel tentang berapa banyak kolej pada hari ini mempunyai peratusan wanita yang lebih tinggi daripada lelaki. “North Carolina, dengan badan pelajar yang hampir 60 peratus perempuan, hanyalah salah satu daripada banyak universiti besar yang kadang-kadang merasa seperti perguruan tinggi wanita,” kata kisah itu.

Jadi, kisah itu mengatakan, wanita kolej ini mencari tempat bertarikh lebih sukar (dan, pada flip, lelaki merasa lebih mudah). Dan apabila mereka bergaul dengan lelaki, sesetengah gadis berfikir bahawa mereka perlu menyambung atau bahkan melakukan hubungan seks, agar lelaki itu berminat. “Gadis merasa tertekan untuk melakukan lebih daripada yang mereka selesaikan, untuk menguncinya,” kata Kelly Lynch, seorang junior di North Carolina.

Baca cerita penuh di sini.

Apa yang anda fikirkan? Adakah anda mempunyai teman lelaki semasa kolej? Adakah anda di kolej sekarang? Apa yang anda fikirkan adegan dating? Saya suka mendengar…

P.S. Berapa umur anda ketika anda mempunyai teman lelaki pertama anda? Adakah anda akan menginap bersama teman lelaki anda? Plus, kadar keperakan oleh majoriti kolej!

Lebih Banyak Cara Dapatkan Glamor

Anda boleh memenangi $ 50,000

hanya untuk mendaftar atau log masuk ke Glamour.com!

Daftarlah untuk Tips Gaya Glamour.com Minggu dan Petua Tips surat berita Hari!

Tambah Glamor ke laman utama iGoogle anda.

Photo: Maple Syrup Only