1001 naked couple sm

Dalam hubungan terakhir saya, saya tidak akan membiarkan teman lelaki saya melihat saya telanjang sepenuhnya. Saya benar-benar neurotik tentang badan saya, dan saya akan melindungi diri saya dengan selimut apabila kita melakukan hubungan seks, atau merebut tuala apabila saya bangun selepas itu, atau perlahan-lahan kembali keluar dari bilik supaya dia tidak dapat melihat saya dari belakang ! Ia lumpuh, tetapi saya benar-benar sedar diri.

Tetapi dengan teman lelaki saya sekarang, saya sentiasa berjalan dengan telanjang yang telanjang! (TMI? Mungkin 🙂

Apa yang berubah? Nah, saya menyedari sesuatu yang penting….

**** Saya tiba-tiba menyedari satu perkara penting: Sekali dia melihat anda telanjang, dia melihat anda telanjang. Tempoh. Tanggungan selesai.

Dia hanya perlu melihat awak sekali untuk melihat (apa yang anda fikirkan sebagai) kelemahan anda: Selulit. Lemak belakang. Buah dada Saggy. Apa-apa sahajalah. Kemudian, apabila dia melihatnya, ia dilakukan.

Dan jika dia masih tertarik kepada anda selepas itu (isyarat spoiler: dia pasti akan), maka anda akan tahu bahawa dia baik dengan badan anda, dia tahu badan anda, dia melihat tubuh anda, dia menerima badan anda, dia suka badan anda. Kes ditutup.

Anda tidak akan kelihatan berbeza kali kedua dia melihat anda telanjang (atau ketiga atau seratus), jadi tidak akan ada kejutan. Jadi, selagi dia melihat anda telanjang sekali, anda boleh berjalan di telanjang sebanyak yang anda mahu.

Walaupun mungkin sukar untuk membiarkannya melihat anda telanjang – benar-benar telanjang – untuk kali pertama, itu sahaja yang diperlukan untuk mengakhiri seumur hidup saraf.

Oleh itu, saya berani melakukannya: Daripada menghabiskan masa bertahun-tahun untuk memelihara misteri dan mengekalkan diri saya secara strategik, saya hanya menunjukkan kepadanya apa yang saya kelihatan seperti telanjang sepenuhnya. Kemudian, selepas itu, saya boleh berjalan di telanjang, bebas sebagai burung!

Ia sangat menyegarkan. Apa pendapat kamu? Adakah anda membiarkan teman lelaki anda melihat anda telanjang? Adakah anda mempunyai lampu pada seks atau lebih suka menyimpan perkara yang gelap? Apa yang anda takut dia mungkin tidak suka? Atau adakah anda suka berjalan di telanjang dan (bernasib baik) tidak mempunyai masalah? Pernahkah anda melihat persembahan Bagaimana Untuk Melihat Baik Naked? (Saya sukakannya.)

Foto: YannFaucher