SeksSecrets

Ramai di antara kita mempunyai pengalaman seksual yang memalukan atau liar yang kita enggan untuk mendedahkan, tetapi menurut aplikasi rahsia yang membahagikan rahsia tanpa nama, sejauh mana orang-orang menyimpan rahsia seksual sebenarnya berbeza-beza dari negeri ke negara.

Aplikasi itu menganalisis jawatan daripada 20 juta pengguna untuk mencari tahu di mana orang membuat pengakuan yang berhubungan dengan seks paling banyak, dan hasilnya bukan apa yang anda jangkakan.

Di bahagian atas senarai itu adalah West Virginia, yang juga menjadi keadaan yang membelanjakan jumlah masa kedua per sesi seks paling lama. Menariknya, sehingga beberapa tahun yang lalu, West Virginia mempunyai undang-undang yang melarang orang yang belum berkahwin, “orang yang berhubung dgn liar” dari hidup bersama.

Menurut Whisper, kedua dari segi pengakuan seks yang berkaitan adalah Louisiana, yang juga merupakan rumah bagi seks yang paling selamat di negara ini. (Florida, negeri yang mempunyai rahsia seks paling sedikit, juga berada di bahagian bawah kedudukan selamat seks A.S..)

Secara keseluruhannya, data kedudukan negeri meninggalkan kakitangan Whisper cukup bingung. “Sukar untuk kami memberikan penjelasan yang pasti mengapa negeri-negeri itu diperintahkan dengan cara mereka,” kata ketua komunikasi Aishwarya Iyer – tetapi tanpa mengira, dia menambah, “Anda pergi, West Virginia!”

Bercakap tentang seks, semak hujung orgasme dari pakar seks utama: