DatingApp

Kami tidak semua menghantar status perhubungan kami di Facebook lagi, ataupun kami sentiasa mempunyai masa untuk mengemas kini semua rakan-rakan kami pada semua kelainan dan perubahan kehidupan bertarikh semasa kami. Ketika kami semakin tua, mudah untuk mendapatkan perhatian dan kehilangan sentuhan dengan lingkaran lanjutan kami dengan cara media sosial tidak dapat diperbaiki. Itulah di mana aplikasi WhoNow yang baru masuk: Ia membantu orang sibuk menjaga rakan-rakan mereka menilai kehidupan cinta mereka dan meletakkan SOS ketika mereka memerlukan nasihat.

Aplikasi ini mengandungi beberapa fungsi yang berbeza. Satu membolehkan anda mengepos kemas kini hanya boleh diakses oleh rakan yang telah anda jemput-supaya anda boleh berkongsi lebih banyak spesifikasi berair tentang seseorang yang anda sedang berkencan atau malah menghancurkannya. Anda boleh berkongsi foto orang yang anda gunakan, pilih kata sifat untuk menggambarkannya, dan menunjukkan sifat hubungan anda. Anda juga boleh membiarkan rakan anda tahu apabila anda telah berpecah dengan seseorang tanpa penyiaran maklumat itu pada garis masa seluruh Facebook anda.

tolong

Ciri lain, yang boleh anda gunakan walaupun anda tidak mempunyai kawan di aplikasinya, adalah “hotline,” di mana orang secara tidak sengaja menyiarkan hubungan mereka dan meminta nasihat. Jika anda tidak mahu membuat masalah atau pengakuan anda awam, anda juga boleh berkongsi catatan hanya dengan rakan anda. Tetapi sama ada cara, nama dan identiti anda tidak akan dilampirkan pada apa yang anda tulis.

IMG 1707

Seorang wakil dari WhoNow memberitahu Glamour bahawa aplikasinya juga boleh mengelakkan situasi yang janggal seperti menyalin orang yang salah tentang sesuatu yang peribadi-yang mungkin timbul daripada terlalu banyak maklumat dalam telefon anda.

WhoNow CEO Austin Cohen berkata dalam satu kenyataan: “Dating sangat sukar hari ini dan orang-orang berkencan dengan sebab-sebab yang berbeza. Dengan meminta maklum balas dan nasihat mengenai kehidupan kencan anda, bukan hanya orang yang anda berkencan, tetapi pada apa yang anda ‘lakukan, anda boleh mempunyai hubungan yang lebih berjaya.’ Bunyi baik kepada kami.

Lebih dari Glamour: