Semalam, saya berkongsi sebahagian daripada wawancara saya dengan pelatih cinta extraordinaire Lauren Frances. Baca di sini. Dia berkongsi beberapa nasihat praktis untuk mengikuti yang akan membantu anda mengusik jika anda berada di halaman yang sama dengan seorang lelaki baru, kedua-duanya mencari perkara yang sama, dan jika dia masuk ke dalam anda untuk jangka masa panjang (bukan hanya untuk masa) . Dalam erti kata lain, bagaimana untuk mengetahui jika ini lelaki yang anda benar-benar boleh berakhir dengan.

Hari ini, sudah tiba masanya untuk bahagian kedua, dan topik ini menjadi doozy. Ini semua akan membuat keputusan kencan yang baik dan tidak akan digerakkan oleh tarikan fizikal.

katie tom

Anda tahu apabila anda melihat seorang lelaki yang begitu panas, seluar dalam pada dasarnya meleleh? Anda boleh ketawa, tetapi ia berlaku kepada anda. Ia berlaku semua di antara kita. Dan kimia mempunyai cara yang gila sepenuhnya mengambil alih; apabila anda tertarik kepada seseorang, anda sering tidak tahu jika anda betul bersama atau anda hanya berfikir anda adalah kerana anda sangat ingin dia seluruh anda. Bersedia untuk berhenti pola itu dan belajar bagaimana membuat keputusan yang jelas, rasional, walaupun lelaki itu kelihatan seperti Channing Tatum? Mari lakukannya.

__

Bagaimana untuk membuat tarikh lelaki anda benar-benar tertarik kepada:__

“Memiliki kimia dengan seseorang agak seperti memandu semasa mabuk-anda tidak boleh menyimpan mata anda di jalan dan fokus kerana anda begitu hilang pada masa ini,” kata Frances. Kini, itu bukan untuk mengatakan bahawa anda tidak sepatutnya mempunyai kimia. Kamu patut! Tetapi apabila anda mendapatkannya dari perjalanan, ia sebenarnya boleh menjadi penghalang: daya tarikan yang kuat menjadikan anda sangat terdedah untuk mengatasi ketidakcocokan. “Kimia bermakna anda bersesuaian dalam satu bilik: bilik tidur. Anda juga perlu memastikan anda bersesuaian di ruang tamu, ruang makan, dan sebagainya,” kata Frances.

Inilah yang perlu anda lakukan:

“Anda mahu menjadi jelas mengenai matlamat hubungan anda-banyak wanita tidak komited kepada mereka secara mendalam. Mereka pergi pada tarikh dan mereka hanya cuba untuk melihat jika mereka merasakan apa-apa percikan. Adakah saya berpaling? Adakah dia comel? Adakah dia mempunyai pekerjaan yang hebat?? Jika anda ingin berkahwin dan mempunyai keluarga maka anda perlu mendekati tarikh temu janji seperti anda menemuramah calon itu kerja, “kata Frances.Itu bermakna kesetiaan, komitmennya, dan keinginan untuk membesarkan anak-anak dengan anda perlu berada di sana-Hey! Adakah anda mendengar kami atau adakah anda berfikir tentang abs itu lagi? Fokus untuk kedua, ini penting.

Bagaimana untuk memastikan anda menyambung pada tahap yang lebih mendalam:

“Perkara yang paling penting untuk dilakukan ialah menjaga kecerdasan anda tentang diri anda, jangan mabuk pada tiga tarikh pertama, lakukan penyelidikan yang betul dan lihat siapa yang anda berkencan. Saya mempunyai klien saya bertanya kepada lelaki apa perkara yang paling penting untuk mereka hidup adalah-apa yang mendorong mereka, bahawa mereka ingin mencapai lebih daripada apa-apa lagi, kemudian mereka akan memberitahu apa yang perkara itu. Dia mungkin berkata ‘Saya benar-benar memberi tumpuan untuk mendapatkan ijazah tuan saya dan saya bekerja jam seminggu. ‘ Itu bukan orang yang boleh menghabiskan banyak masa jatuh cinta dan mewujudkan keluarga dengan anda kerana dia sibuk membina kerjayanya. “

Bukankah nasihatnya begitu tepat? Begitu ramai di antara kita yang merumitkan pencarian lelaki yang tepat dengan memberikan peluang yang terlalu banyak kepada orang-orang yang salah. Dan hanya kerana seorang lelaki mengejar anda atau berminat dengan anda tidak bermakna dia adalah lelaki yang sesuai untuk anda. Terserah kepada kita sebagai wanita untuk melihat lebih dalam, mengabaikan semua gangguan permukaan (termasuk kimia yang luar biasa), dan benar-benar dapat daging siapa orang ini dan jika dia mahu perkara yang sama kita lakukan.