Saya telah dihukum kerana serangan seksual. Dua kali. Dan, budak lelaki, saya bersyukur untuk itu.

Pertama, sebagai seorang kanak-kanak berusia enam tahun, saya mempunyai hubungan cinta dengan semua orang, guru gim saya termasuk. Dalam satu masa yang sangat rambunctious, saya memutuskan untuk * potch * dia tuchus. Itulah bagaimana nenek saya yang berbahasa Yiddish merujuk kepada “pukulan” “pantat seseorang” dengan perlahan, yang, dalam rumah saya, adalah semata-mata suka bermain dan penyayang.

Tidak begitu di kelas gimnasium, walaupun saya tidak menyedarinya pada masa itu. Oleh itu, saya terkejut apabila saya dengan cepat diiringi ke pejabat ibu pejabat. Hanya apabila saya dipaksa, antara yang suram, untuk memanggil ibu saya dan melaporkan apa yang saya lakukan, saya menghargai sepenuhnya bahawa tidak baik untuk menampar pantat guru anda.

kassoy young

Ambil gambar awal saya sebagai amaran: Jika dia memakai baju denim dan potong cendawan, jalankan.

Kedua, pada gred lima, Jeanie Banks dan saya terlibat dalam bermain-main selama 10 tahun di atas bas apabila saya fikir ia akan menjadi idea yang baik untuk juga potch dia tuchus (awal saya dan penekanan berterusan dengan * tuchuses * (tuchi?) adalah satu lagi jawatan sepenuhnya). Saya difahamkan bahawa, sebagai amalan umum, pukulan tidak sejuk, tetapi dengan mempertimbangkan sikap Jeanie yang menonjol, saya sepertinya ingin dia masuk ke dalamnya.

Tidak. Jeanie nampaknya trauma, dan saya dipanggil ke pejabat utama hari berikutnya-dan beberapa hari selepas itu-kerana saya sangat malu sehingga saya enggan mengakui kesalahan saya. Apabila semua orang-termasuk saya-tidak sabar-sabar dengan strategi “menafikan sehingga mati” strategi yang disokong oleh kawan-kawan saya, akhirnya saya mengaku. Saya telah dihukum dengan pantas, dan sepatutnya.

Saya sentiasa kanak-kanak yang baik dan tidak pernah mengalami masalah. Jadi dalam situasi ini, saya tahu saya benar-benar merosakkan. Saya memohon maaf kepada Jeanie tetapi baru-baru ini saya sedar bahawa saya berhutang terima kasih kepadanya. Dan terima kasih kepada guru gym saya. Dan pengetua. Dan ibu bapa.

Mereka boleh menolak apa yang saya lakukan sebagai “budak laki-laki lelaki,” tetapi mereka tidak. Mereka menetapkan sempadan. Mengajar hormat. Nilai ditapis. Tanpa menghalang atau mencemarkan seksualiti saya sendiri, saya bersyukur kepada orang dewasa dalam hidup saya dan rakan-rakan saya kerana memegang saya bertanggungjawab untuk tindakan saya pada usia muda. Saya senang saya mempunyai orang yang membantu saya membezakan dari yang benar dan yang salah, jadi apabila saya mencapai usia remaja dan dewasa, saya boleh melakukannya sendiri.

Sekarang, saya masih potch sekali-sekala tuchus, tetapi hanya dengan kebenaran.

Adakah anda atau anak-anak lelaki dalam hidup anda mengalami apa-apa seperti ini membesar? Bagaimana anda berfikir kita harus mendisiplinkan anak-anak lelaki dengan merawat orang yang menghormati?