Saya berharap anda duduk, kerana saya akan memberikan anda kejutan terhadap hidup anda….

Lelaki suka melihat buah dada, kamu semua. Buah dada! SIAPA TAHU?

heather graham cleavage

Aset utama.

Menurut kajian baru di mana orang memakai alat pengesan mata sambil melihat gambar-gambar model dengan jenis badan yang berbeza, lelaki melihat payudara dan pinggang untuk masa yang lebih lama daripada mereka melihat muka. Dan kerana mereka menghabiskan banyak masa menatap kawasan umum, wanita dengan angka jam petik tidak hanya melihat lebih banyak, mereka dinilai sebagai mempunyai keperibadian yang lebih baik. Kerana seperti Sir Mix-a-Lot berkata, jika dia mendapat pinggang itty-bitty dan satu perkara di sekeliling wajah anda, keperibadiannya juga mungkin menakutkan.

Kini, untuk bersikap adil kepada lelaki, yang telah dituduh tidak pernah melihat mata kita sejak awal waktu, mereka tidak bersendirian. Wanita sebenarnya memandang wanita lain dengan cara yang sama, iaitu lurus di dalam buah dada. Oleh itu, kesimpulannya: Mungkin anda mahu melihat ke dalam perkara solek itu semua? Maksud saya, untuk meletakkan buah dada terbaik anda atau sesuatu.

Harus diingat bahawa kajian ini sangat kecil, tetapi seperti, datang. Kami semua telah melakukan kajian ini sejak latihan pertama kami, dan itu benar. Bergerak, sains. Kajian tentang sesuatu yang berkaitan dengan kita tidak boleh dipikirkan, seperti mengapa ia 2013 dan tiada siapa yang telah mencipta bra yang baik yang tidak menyokong saya tanpa akhirnya menikam saya dengan kematian. Atau, um, kanser payudara.

Pernahkah anda melihat diri anda menatap buah dada wanita lain (atau pinggang, saya rasa) bukannya wajah mereka? Saya tidak merasakan saya perlu bertanya sama ada anda pernah melihat lelaki berbuat demikian kepada anda.

Buah dada dan budak lelaki:

10 Perkara Dia Berfikir Apabila Dia Menemui Bra Anda

Ketahui Seorang Lelaki yang Menyukai Buah Dada dan Booze? (Um, Semua Mereka?) Nah, Anda Boleh Beli Dia Ini …

Tip Seks: The Boob Tease (No Hands Required)