Pembaca ini tertanya-tanya mengapa, semua orang tiba-tiba hanya mahu tidur dengannya:

Dear Single John,

* Tumbuh saya selalu gadis yang mempunyai teman lelaki. Teman lelaki terakhir saya berpecah dengan saya hampir dua tahun yang lalu, dan sejak itu, saya mendapati bahawa orang-orang yang saya lihat akan memainkan lelaki yang romantis, ikhlas, asli, tetapi kemudian selepas berminggu-minggu atau bulan berkencan, apabila seks masuk ke dalam persamaan … mereka selesai. Apa yang saya buat salah? Saya hanya kecewa kerana saya pernah menjadi gadis yang akan suka bersama, dan sekarang saya hanya gadis yang lelaki mahu melakukan hubungan seks, walaupun saya tidak berasa seperti saya telah berubah.

  • Perubahan laut

*Adakah awak panas? Anda terdengar panas. Tahu kenapa? Kerana orang-orang akan berpura-pura menjadi tulus, tulus, dan akan benar-benar, ikhlas romantis ketika mereka cuba tidur seorang gadis panas.

Lelaki ini dipanggil “d * cks.” Mereka juga kadang-kadang dipanggil “saudara persaudaraan.”

Adakah mungkin bahawa tiada apa-apa perubahan tentang anda dan anda hanya mempunyai orang jahat yang kurang bernasib baik? Saya tidak tahu berapa umur anda, tetapi jika saya meneka, saya akan mengatakan bahawa anda hanya lulus dari kolej dalam beberapa tahun kebelakangan ini.

Di universiti, kita dikelilingi oleh likeminded, sama-sama orang tua, dalam kalangan sosial yang rapat, dan untuk lebih baik atau lebih buruk, orang cenderung pasangan. Setelah sekolah, kita pergi ke dunia nyata, dan tiba-tiba kita bernasib baik untuk mencari seseorang yang mempunyai umur yang sama, kecerdasan, dan sebagainya yang kita juga tertarik dengannya, tidak kira yang juga orang yang baik. Ini sebahagian daripada sebab dating adalah sangat mengecewakan. Kadang-kadang, seolah-olah peluang yang mengerikan terhadap kami (ide perniagaan: Kem Dating … oh tunggu, mereka sudah ada itu, ia dipanggil “Bar.”)

Saya tidak tahu anda, jadi saya tidak boleh mengatakan sama ada apa-apa yang telah benar-benar berubah. Jika saya seorang lelaki pertaruhan, saya akan bertaruh keadaan sosial anda. Tetapi semua itu berkata, melainkan jika anda mempunyai beberapa perkara yang menusuk, muntah, atau menangis yang anda lakukan semasa bercinta, saya juga bertaruh bahawa anda hanya perlu sedikit kesabaran dan beberapa nasib baik.

Saya tidak tahu jika saya boleh memberitahu anda berapa lama menunggu sebelum bersetubuh dengan seseorang. Hanya anda pasti akan tahu. Apabila anda fikir masa yang betul, anda boleh cuba menceritakan kepadanya apa yang baru saja saya sampaikan kepada saya, dan tolong tindak balasnya.

Atau jika gagal, anda boleh melakukan ijazah sarjana.

Pernahkah anda mendapati bahawa lelaki berminat dengan anda dalam pelbagai cara pada masa yang berlainan dalam hidup anda?

Mempunyai soalan untuk Single John? Hantar di sini.

Lebih lanjut mengenai Dating di Glamour.com

Bagaimana saya boleh memberitahu jika seorang lelaki tidak mencari hubungan yang serius?

Apa yang Membuat Seorang Wanita Baik di Tempat Tidur?

Soalan Terbaru Anda (Mengenai Cinta dan Seks)

Foto: Thinkstock